Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: vbet натоварвания

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default vbet натоварвания

Топ процес% CPU 168 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / ххх / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
    Топ процес% CPU 81.0 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / XXX / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php
    Топ процес% CPU 80.0 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / XXX / public_html / vbenterprisetranslator_seo.php

Кога това ще се подобри? Наистина съм нещастен с тези натоварвания, всеки ден.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

vbenterprisetranslator_seo.php е само предната контролер - тя не прави нищо, освен за определяне на някои променливи и включват vbseo.php файла.
    Така че, когато използвате само vBSEO след това всички ваши заявки идват от vbseo.php и когато използвате допълнително vBET тогава всички заявки от vbenterprisetranslator_seo.php, а след това от vbseo.php

Така това натоварване не е vBET - това е цяла вашия форум. Всяка заявка продължава от този файл, но само преведени страници (или включително съобщения в различен език) причинява допълнителни ресурси, предприети от vBET да направи превод.

Това означава, че ако се чувствате допълнително натоварване на процесора, отколкото обикновено, то е, защото имате нов трафик към преведените страници. И превод винаги ще струва малко повече от поколение на нормалната страница, защото това се случва, след като нормална страница се генерира. Разбира се можете да направите няколко неща, за да извършва преводи по-евтино - виж тук за съвети:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Също така правим много подобрения в производителността, които ще бъдат включени в vBET 3.3.0

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря, аз не бях наясно как се използва файла

Аз съм наистина очаквам с нетърпение да 3.3.0

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Надявам се това ще бъде страхотна новина за вас
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1031

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е, имам имейл сървър натоварване от полу-посветен с това:

ВАЖНО: Не пренебрегвайте този имейл.
    Това е Cpanel статистика бегач на vps.xxx.com!
    При обработка на лог файлове за крайният потребител, процесора е
    maxed, за повече от 6 часа период. Сегашната линия на натоварване / ъптайм на сървъра по време на
    Този имейл е
    23:12:40 до 17 дни, 09:08, 0 потребители, натоварване средно: 5,55, 5,96, 6,50

Трябва да проверите сървъра, за да се види защо товарът е толкова висока и да се
    стъпки, за да намали натоварването. Ако искате статистика, за да продължи да работи дори с високо натоварване; Edit
    / Var / Cpanel / cpanel.config и промяна extracpus редица големи от 0 (управлявана
    / ЮЕсАр / местни / Cpanel / стартиране след това пикап промените).

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

И продължавам да получавам тези ежедневно и само когато е инсталиран VBET. Обмислям премахването на платената версия поради това, тъй като нашият сървър наистина cant борави с него и ние само току-що надстроихме от vps до 2gb овен полу посветен

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както беше обявено - тази седмица ще бъде пусната vBET 3.3.0 с много подобряване на производителността Моля, проверете вашата конфигурация, за да предостави най-добрите за изпълнение:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ние вече ви е дал тази информация. Ние сме наясно с проблема ви и ние дори измести 3.3.0 освобождаване, за да бъде по-бързо. Вие не трябва да ни напомнят за него Моля, проверете вашата конфигурация и изчакайте за 3.3.0 освобождаване Ако не сте в състояние да се изчака до неделя, то тогава е достатъчно за временно забраняване мод до актуализация ще бъде направено.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз наистина се надявам, че има подобрение Благодаря vbet!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Michael View Post
    Аз наистина се надявам, че има подобрение Благодаря vbet!
    О, да има Тук са подобрения, които ние вече направени в 3.3.0 (и все още имат списък за следващата, за нови версии):
    • Нова система кеш (като по-малко пространство, по-бързо за всички операции)
    • Подобрена превод алгоритъм
    • Оптимизиране на използваната памет (бързо масиви освобождаване)
    • Бърз превод проследяване и знамена поколение URL адреси
    • Пренасочване подобряване на постиженията (прекратено страница оценка след изпращане на пренасочване на заглавната част)
    • Подобряване на постиженията за "Винаги доверието на потребителите" стратегия за откриване на език
    • Подобряване на работата за нови преводи (нов параметър кеш "Спрете да търсите след неуспехите х")
    • Много малко оптимизации код
    • Дялове се вземат игнорирайки серия
    • Оптимизиран знамена (над 60% по-малки файлове с подобно качество)

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това звучи страхотно! Може да искате да поставите флага изображения чрез този:

www.smushit.com/ysmush.it/

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •