Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Превод URL адрес ...

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Превод URL адрес ...

Text automatically translated from: Polish to: Bulgarian
    Translated text
    Отново, странни неща се случи с мен в Google. Преди това, командата сайт: ... Имах 150000 резултати, а сега изведнъж 24 600.
    И така, аз подозирам, че това е преводач трябва, по-специално, преведени на URL адреси.
    Аз база подозренията си на факта, че флаговете са скрити връзки към теми, но не във форма, като например, имам тема:
    ... /лотария-лига ПЕС-2010-PC-23209.html
    връзка под флага показва на тема:
    ... /EN/.../лотария-лига ПЕС-2010-PC-23209.html
    и той наистина идва на друг адрес:
    ... /EN/.../случаен лиги-PES-2010-PC-23209.html

Случайно Прегледан резултатите на Google и там е буквално не форум тема на друг език. Тези форуми, етикети, vbcmps страници, но няма тема. Обикновено трагедия.

Може ли да ми донесат това - може би - неправилната причина?
    или
    Мога ли да деактивирам превод URL адрес, или - което би било много по-добре - начин да се каже, че знамената са същите адреси, които са на страницата.
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Translated text
    Здравейте. Такива скокове се появят в индексирането в Google - особено когато Google променя алгоритъма, или опресняване си индекси. Често се върнете бързо останалите индекси.

Изпратете връзки, няма нищо общо с това, защото, когато започнете да не връзка не е преведено, а на финала на преведените vBET прави 301 пренасочване на които ясно се посочва, че мястото е било постоянно пренасочени. Освен това, като пренасочването е само, когато промените превода, е вече по темата (връзки не са преведени на всички езици за изпълнение причини). Ако промените от гледна точка на превода във форума, че връзките са вече преведени.

Въпреки това, сега всъщност може да бъде причина, поради която Google могат да предпочетат да не се превръщат индексирани страници - ако използвате vBSEO и се оказа каноничната връзка е причина. С тази конфигурация заглавието vBSEO добавя връзка казват, че реалният адрес е адресът, без добавка на езика. А ако са го превърнали в Google страница преведени ще бъдат третирани като нещо, което трябва да бъде на друг адрес - адрес, който вече е индексиран направо там.
    Проблем с каноничната връзка, които сте добавили от vBSEO вече е докладвана и решени - ще бъдат включени в vBET 3.3.0 Дотогава можете да изключите vBSEO каноничната връзка, или просто изчакайте
    Това потвърждава тезата, че vBSEO не добавя към избрани канонични тагове URL - защото те са индексирани.
    Original text
    Последната промяна е направена от vBET; 08-01-10 В 12:24.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Translated text
    Благодаря ти, но някак си този отговор не ме задоволи.

Аз съм с vBSEO, но имах и имам увреждания Canonical URL адреси, но преведените страници са индексирани в един трагичен начин, да не кажа, че те не са индексирани на всички.

След 1,5 м, около работата vBET 3.2 и 1 / 2 години на vBET 2.x при поискване
    "Сайт: http://..../en/" Google връща резултати: Резултати 1 - 10 от около 114 !
    "Сайт: http://..../zh-CN/" Google връща резултати: Резултати 1 - 10 от около 158 !

от които 2 / 3 е част от vbcmps ... един ден в този форум има ~ 50 нови теми.

Не мисля, че така би трябвало да работи vBET, защото, когато такива действия "получите повече трафик, потребителите и приходите от AdSense!" Можете да преместите между приказка.
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Translated text
    В допълнителен трафик не е приказка просто факт. Вижте тук:
    vBulletin.org форум - Виж една публикация - BB Enterprise Преводач

А също и тук:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET не индексира страници. Без софтуер в този форум не индексира страници. Страници пълзи само роботи, които са извън вашата инфраструктура.

Роботи могат да дадат съвети poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 пренасочвания, или канонично връзка.

Разбирам, че има канонично връзка, и са били изключени. Моля, въведете URL на форума и съдържанието на robots.txt
    Original text
    Последната промяна е направена от vBET; 09-01-10 В 05:52.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Translated text
    В допълнителен трафик не е приказка просто факт. Вижте тук:
    vBulletin.org форум - Виж една публикация - BB Enterprise Преводач

А също и тук:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET не индексира страници. Без софтуер в този форум не индексира страници. Страници пълзи само роботи, които са извън вашата инфраструктура.

Роботи могат да дадат съвети poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 пренасочвания, или канонично връзка.

Разбирам, че има канонично връзка, и са били изключени. Моля, въведете URL на форума и съдържанието на robots.txt
    Original text
    Translated text
    Благодаря ви за - както обикновено лаконични - отговорът, аз попитах за насоки относно това, което ми е проблема ...

За щастие, той вече го е работил с този проблем. Решени.

Пс.
    Адрес Сайт вероятно трябва да знаят, дори и само поради факта, че лиценз и адреса на страницата, е възложено да ми Ник в този форум
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Translated text
    Здравейте. Намерението ми никога не е лаконичен информация администрация. Ако е така, сте получили извинение. Намерението на администрацията е ясна и прозрачна информация. Пигментацията могат да замъглят същото изявление.

В действителност - нашата система има съобщение форум на адреса, свързани с лиценза. Следващия път, когато има zaglądnę

Радвам се, че сте намерили решение - ако можете да го споделите с другите, ако някой друг има подобен проблем?
    Original text

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •