Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 15 на 15

Тема: От последните надграждане на vbet сървър за отчети прекомерно използване на ресурси от vbet

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Звучи като там е на повече от закъснение, защото vbet се превключва на друг доставчик на превод, който отнема повече време за да получите данни от. Когато прави това http връзки са отворени отляво (и понякога време).

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Тя може да бъде coused от "Apertium API", които понякога timeouting то на доставчик на вътрешна грешка, ли сте се опитали да я и от провери го отново

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Не но аз ще провери, благодаря.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Тъй като няма без отговор, аз ще маркира тази нишка решени, ако все още имате въпроси, моля падна свободни да aski аз ще го отново

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Знам, че сте маркирали това решен, но съм бил не може да получи на вашия сайт при опит на няколко пъти!
    Въпросът изглежда че vbet не затвори процеси правилно и оставя много от тях са открити, Apache след asseses колко дете процеси нужда и ги създава готов съвсем скоро всички повиквания към vbenterprisetranslator_seo.php и всички процеси, то се оставя отворена натоварването на сървъра върви нагоре.

Преместих сървър, по-мощен сървър и товара все още съществува, новият домакините казват, същата като старата една "вземете вашия доставчик на софтуер да оптимизират vbenterprisetranslator_seo.php за sever и всички файлове, които тя нарича"

Аз не може да запази тази нагоре, плащат за преводи и сега £ 200/месец за сървъра за това ме убива, какво трябва да направите, за да получите vbet да затворите това призовава процеси правилно?

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •