Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: VBET V4.4.6 създава настройки?

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default VBET V4.4.6 създава настройки?

Аз съм работи vBulletin 3.8.6, с помощта на персонализиран кожа. Само добавки, които са живи, са:

AME - Embeder автоматична носител
    Уведомяване за нова нишка
    Пост Благодаря ви рана
    vBulletin блог
    и нашите Webkey удостоверяване добавка

Аз внимателно следват инструкциите за инсталиране за V4.4.6 и го прави до точката, където I необходими да го конфигурирате. Системата, използвана за VBET на нея успешно, но аз трябваше да я премахнете след имат по отношение на проблема за няколко usergroup. След това инсталиране, потребителите започва да се оплакват, че системата е, надолу... на съобщение за грешка (Съжаляваме, аз не сте го) посочи VBET, така че аз забранени VBET, трудно ще завърши стъпки за конфигуриране и re-enable го.

В този момент аз забелязах, допълнителен потребителска група са били създадени в моята система, по един за всеки език. Wha?

Аз трябва да бъде липсва ли нещо. Последният път, опитах, актуализиране на VBET, аз се кандидатира в същото множество usergroup проблем. Той е бил няколко месеца, тъй като VBET работи върху моята система. Трябва да I договор с вас да я инсталирате, или съм аз липсва ли нещо?

Го отстранили от моята система; всичко отново се изпълнява глоба (albiet без VBET).

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

В този момент аз забелязах, че допълнителни настройки са били създадени в моята система, по един за всеки език. Wha?
    Ако те не са достъпни в отделни масиви във вашия sql, и ако това е само един за всеки език е ОК. vBET го създава, за да група потребители в същия език по подразбиране. Също така ако имате някой проблеми по време на вашия превод ще се радвам да ви помогне и да отговорите на всеки въпрос

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Quote Първоначално публикувано от r.dziadusz View Post
    Ако те не са достъпни в отделни масиви във вашия sql, и ако това е само един за всеки език е ОК. vBET го създава, за да група потребители в същия език по подразбиране. Също така ако имате някой проблеми по време на вашия превод ще се радвам да ви помогне и да отговорите на всеки въпрос
    Един usergroup се създава за всеки език (това е нещо ново? Добавяне на 50 настройки не е готино); Аз имам никакъв представа какво разделени масив в sql е; Съжалявам! Когато първи инсталирах VBET над преди година, това не се случи. VBET просто инсталирано и работи перфектно. Сега аз съм като дявола на време, да го обратно в системата:-).

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

във вашата admincp - > usegroup изглежда така:
    Език по подразбиране: албански
    ?
    Както казах сега vBET създава separates потребителски групи. Ако вашият форум работи забавянето също така, тя може да бъде coused от други неща, моля прочетете този пост:
    кликнете

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

във вашата admincp - > usegroup изглежда така:?
    Както казах сега vBET създава separates потребителски групи. Ако вашият форум работи забавянето също така, тя може да бъде coused от други неща, моля прочетете този пост:
    кликнете
    Така че, ако ми форум поддържа 50 езика, мога да очаквате да видите ° 50 ° допълнителни настройки, които са създадени?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Да можете да, но са били създадени, за да ни продукт работи по-бързо.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Да можете да, но са били създадени, за да ни продукт работи по-бързо.
    Така сте създали 50 + настройки на моя форум за да работи по-бързо VBET?!? но мога да ги изтриете, както и да видите VBET изпълнява малко забавянето?!? ... и те всички просто ще получите отново по време на следващия надстройването?!?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Да се recreateed във всяка актуализация.
    Също така можете да опитате да премахнете всички от тях, но трябва да забраните този плъгин: userdata_presave и ако искате да деинсталирате vBET, вие ще nedd допълнителни промени в:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.PHP

намери ред:

функция vbet_removeDefaultLanguageGroups () {
    и премахване на цялото съдържание на тази функция

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •