Аз съм работи vBulletin 3.8.6, с помощта на персонализиран кожа. Само добавки, които са живи, са:
AME - Embeder автоматична носител
Уведомяване за нова нишка
Пост Благодаря ви рана
vBulletin блог
и нашите Webkey удостоверяване добавка
Аз внимателно следват инструкциите за инсталиране за V4.4.6 и го прави до точката, където I необходими да го конфигурирате. Системата, използвана за VBET на нея успешно, но аз трябваше да я премахнете след имат по отношение на проблема за няколко usergroup. След това инсталиране, потребителите започва да се оплакват, че системата е, надолу... на съобщение за грешка (Съжаляваме, аз не сте го) посочи VBET, така че аз забранени VBET, трудно ще завърши стъпки за конфигуриране и re-enable го.
В този момент аз забелязах, допълнителен потребителска група са били създадени в моята система, по един за всеки език. Wha?
Аз трябва да бъде липсва ли нещо. Последният път, опитах, актуализиране на VBET, аз се кандидатира в същото множество usergroup проблем. Той е бил няколко месеца, тъй като VBET работи върху моята система. Трябва да I договор с вас да я инсталирате, или съм аз липсва ли нещо?
Го отстранили от моята система; всичко отново се изпълнява глоба (albiet без VBET).