Мир, милостта и Благословенията на Бога Уважаеми господа, аз съм като проблем в моя форум: Вътрешна грешка в сървъра Сървърът откри вътрешна грешка или конфигурация и не можа да завърши вашето искане. Обърнете се към администратора на сървъра, Webmaster@soqokaz.com И ги информира за времето е възникнала грешката, както и всичко, може да сте направили, което може да е причинил грешката. Има повече информация за тази грешка са налични в регистър на грешки на сървъра. Забележете, че вход в контролния панел Същото нещо, тя показва ме И понякога въвеждам И аз съм като има проблем при актуализации, но не разполагам опит в работа Това съобщение за актуализация чрез контролния панел режисьор Е намерен шаблони трябва да бъдат актуализирани, за да съответства на текущата версия! Трябва да се намира шаблони за актуализиране на [21], е съществено и равностойна на новата версия. Препоръчваме ви да направите толкова скоро да се избегнат проблеми и неизправности във форума! Щракнете тук, за да гледате тези шаблони! Надявам се помощ Бог да благослови ви полза
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 09-02-12 В 15:49. Причина: BBCode добавен
Здравей може да моля ни дадете URL адрес, на които сте си vBET инсталирани?
Преглед на Tag Облак
Правила на форума