Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: vBET не трябва да се свърже с този сървър за форуми!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default vBET не трябва да се свърже с този сървър за форуми!

Здравей, през последните 24 часа ми за съхранение на useage ballooned от контрол и беше надолу до едно нещо!, грешките са запълнени с тях
    PHP предупреждение: strpos() [< href="/forum/bg/function.strpos" > function.strpos </a>]: отместване, не се съдържат в низ в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php на реда 398
    Имах много много хиляди от тях (25GB във всички!) и изглежда, че това е всичко се дължи не е в състояние да се свържете на vBET в сървъра!

Това не е посочено при покупката, че нашият сървър трябва да може да се свърже с ваш по всяко време!, вашият сървър е бил надолу и така е софтуер (modificatio), който аз закупени от вас, е реална нужда да има vBET има постоянно във връзка с вашия сървър?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Аз ще се опитам да вкарате на моя форум за тест. Също така може да ви моля Опишете ми стъпка по стъпка какво ще ти преди грешка се появява?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Проста, тези грешки бяха включени в моите грешки регистър на ЦЯЛОТО време, вашият сайт е бил надолу вчера, когато сайтът ви дойде обратно грешките спрян или забавена, аз вече имат само хиляди днес (17 mb)
    Quote Първоначално публикувано от thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 г. 13: 20: 48] PHP предупреждение: strpos() [< href="/forum/bg/function.strpos" > function.strpos </a>]: отместване, не се съдържат в низ в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php на реда 398
    , Форумът функционира нормално не проблеми или грешки освен тези, които са ми регистър на грешки за пълнене.

Затова не стъпки, за да го!

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

vBET не изисква връзка с нашия сървър, за да се направи превод и т.н. Затова е невъзможно нашата тежка катастрофа да повлияе на вашия форум. Това, което е възможно, е, че нашият vBET сървър и вашият сървър страдат от съвсем същия проблем. Нашият сървър беше надолу за повече от ден, вашият ви даде много регистрационни файлове грешка. Точно сега е трудно да се отгатне какво го е причинило, и , по-важно, да го предскаже - ние не знаем какви вътрешни доставчици сървърна грешка може да се появи

Този регистрационен файл все още съществува? Ако да, да мога да зададете някои регистрационни файлове и проверки, какво се случва.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Имате форум корен достъп, регистър на изходите (аз го изчистете ежедневно!) и право сега има над 2 ГБ на записи всичко от vBET, може да изтриете този файл, създадете нов празен и после водят проверяване за грешки като 2 ГБ не се отваря в сървъра и ще имате проблеми с отварянето му на вашия компютър.

РЕДАКТИРАНЕ: Аз трябва да кажа, че Моят сървър, не е била установена в месеци, (са някои 500 грешки, но те са били моментно и аз ги причинени при променянето на една от моите собствени добавки).

регистър на грешки се намира на /public_html/forumz/error_log
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 05-02-12 В 20:14.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

В момента аз да скриете това предупреждение за да не се катастрофата/боклук вашия форум. Точно сега аз съм проверка, защо изглежда. Също така не мога да пресъздадете тази грешка
    Промених този ред
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    В този ред за:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Здравей никакво допълнително с този проблем или защо тя е отчитане проблема?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Най-вероятно, когато в един от доставчиците на има някои вътрешна грешка (този такава, която също трясък на нашия сървър), създават някои странни tranlation outup, което започва зацикляне - които да обясни защо в не засяга на вашия сървър - както ти каза форум работи добре. Преглежда отново вашия файл за грешка, е свободна от това предупреждение - или сте просто errased го?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Изобщо не редактирам регистър на грешки, дори грешките, които съм създал оставих там, така че ли смятате, че този бъг е фиксирана или е тя просто скрита от файла промени, които сте направили?

И да форума функционира добре, аз не плащат за прекалено много google превод само 100,000 знака на ден така са останали много преводи, чакащи да бъдат преведени.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Мисля, че е фиксирана грешката, otherways грешките трябва да има други предупреждения от същата верига, ако нещо се появят отново свържете се с нас

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •