Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 19

Тема: Нищо не работи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Question Нищо не работи.

Момчета, аз наистина нужда от някои помощ тук. Сега имам Google vs2, платени API ключ, но отново, след като 1 минута никоя от услугите на преводач са достъпни. Изпълнение на изпитването на google ми дава това:

Начална превод тест за Google API v2
    Резултат от изпитването: {"грешка": {"грешки": [{"домейн": "usageLimits", "причина": "dailyLimitExceeded", "съобщение": "дневен лимит превишена"}], "код": 403, "съобщение": "дневен лимит превишена"}}
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 118.327148438

С други думи дори и с Google API на платената vbet не прави нищо за мен вече. Как мога да получа това да работи отново?

Благодаря.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Телец какви граници да сте в https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Телец какви граници да сте в https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Аз не съм сигурен, ще трябва да проверите, Какво бихте препоръчали сложих там? Благодаря за помощ!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Добре е зададено на 2 000 000 знака на ден, аз сега повдигнати го 4 000 000 на ден. Това е моето google тест сега:

Начална превод тест за Google API v2
    Резултат от изпитването: {"данни": {"преводи": [{"translatedText": "Здравей", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 75.1730957031

Още на vbet на контролния панел google наличност само остава в никакъв.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Били ли сте опитвали ръчно изпълнение на cron (планираната задача) да актуализира това?, в моя опит използвам около 1 M знаци в един час!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Били ли сте опитвали ръчно изпълнение на cron (планираната задача) да актуализира това?, в моя опит използвам около 1 M знаци в един час!
    Съжаляваме-капитан сте загубили ме, които cron за какво?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

в Admincp > планирани задачи theres cron задание (планираната задача) да проверите на доставчиците, вашата тест, който сте предоставили показа, че google е налична след upping на лимита, но то не отразява веднага в admincp, тъй като на CRON задание не изпълни да я актуализирате

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Както виждам няма грешка. vBET автоматично проверява вашия наличността на всеки 10 минути. Ако искате, можете да го изпълните ръчно
    admincp - > планирани задачи - > vB предприятие преводач (доставчиците достъпност) - > изпълни сега

Но също така и когато проверявате граници вече може да бъде достигнато. Google API v2 тест да не показва никакви грешки.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Да, че получавам, но защо го показва, че Google не е налична ако действително е налична?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Това е наистина получаване разочарован. Дори когато не е достигната границата, наличността на google поддържа връзки и изключва. И по време не се превежда. Моля мога да подпомогнат тук!

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •