Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 26 на 26

Тема: Хората, които посещават сайта ми са първи задавани въпроси на руски?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Лице не обяснението, браузъра ми никога не е настроен да руски, но Видях го когато I регистриран така както той е, аз не може да отговаря че му браузър никога не е бил руски, но той е индийски, живее в нови Dehli и видове и говори английски, така че защо на земята ще ни бисквитки се чете като руски?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Моите се извиня го чете заглавки, можете да дори никога набор/използване руски език, но вашият браузър може да тънка ви са били. Това е всичко мога ли да кажа без проверка го - за съжаление не мога да видя това меню

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Изключих руския език, надзора Изскачащият прозорец няма да помогне ви, след като сте уволнена го, той не се съживява (най-малко не за известно време!), не е възможно за браузъра ми да "Мисля," Аз съм записал или използва руски език, единствените език, който някога е зададен в браузъра ми е по подразбиране английски UK, както аз мога не може да отговаря за лицето, което го съобщава, аз лично съм изпитал преди и im, доста сигурни, други са прекалено.

За да език грешка да се извършва, или ще трябва да физически го, използване на софтуер за да промените го (vBET) или ни промените руски прокси сървър (или прокси сървър, настроен да фалшиви е руски) само една от които е възможно за мен и лице vBET.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Аз не разбирам къде отиваш да. Имаш прост отговор - поведение е принуден от вас - зададете в "Настройки".
    И лесно да го изключите Admin CP -> vBET -> Разни -> пренасочване към потребителя език.
    Отидете там и да зададете Забранен. vBET няма да питам или пренасочване вече.

Това е страхотно, че vBET се държи, как сте го конфигурирали. Е лош ако го игнорира настройките. За софтуер няма значение кой език потребител говори или какво прави той твърди за си настройките на браузъра. За софтуер единственото нещо, което въпроси са действителни заглавки, която идва с искането. И тези, които са проверени с настройки, ние се обсъждат около. Нищо повече. Това е, как vBET работи тук и можете лесно да промените го ако желаете. от вашата конфигурация.

Предлагам ви да проверите настройките на браузъра си, когато то ще се случи отново (тя все още ще питате пренасочването на включен). И ако вие няма да намерите там в езиковите настройки на език, трябва да бъдат пренасочени, след това проверете също какво идва на сървъра (добави някои трупи) - Моля, не забравяйте, че интернет е голямо място и пакетите си идва от много места - това е възможно, че някои прокси сървър добавя собствените заглавки на вашето искане. Все пак - не е магия. Ако ви когато помолени да пренасочи от vBET и това е пренасочване на руски език тогава разгром искане бе в заглавките на език руски език на върха на всички езици, известен от vBET. Можете да го проверите себе си, ако искате - просто отидете на файл /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.PHP и проверка на функция vbet_getRedirectionLanguage. Това също е добро място за да добавите вашия регистрационните файлове, ако сте нещо, което имаме бъг и искате да докаже, че за нас.

Ако предпочитате да забраните пълното приложение вместо на един параметър, (които задавате сами) - не какво мислите, мисля, какво правите... Това е вашата форум. Ние се радваме да ви обясни защо това се случи и как можете да го промените. Ако имате нужда от помощ по-моля просто напишете

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Майкъл, благодаря за отговора, да имам конфигуриран vBET да попитам и vBET трябва да работят по този начин без проблеми, но проблемът е, че нерегистриран или peopel който регистър, са се поиска пренасочване въпрос, vBET, доколкото знам, че не трябва да работят по този начин, също и езикът е винаги руски, така че тук на два сценария:
    1. Нерегистриран потребител от Индия посети сайта, вижте на поп (на руски) с въпрос, ако той иска да му език на руски, той отказва и да разглеждате сайта като нормални в английски, ако той приема (но моля да имат предвид, тъй като той не говори руски, той не може да прочете поп нагоре) той се транспортират до Помощ за Microsoft Office - Microsoft Office Дискусия - Excel VBA програмиране - Програмиране Access

2. I се казва за това (и пострадаха го себе си в миналото) и излезте от форума, изберете връзката, за да ме до мястото, I е разглеждане преди и след това получавам поп на руски, същите сценарий както по-горе се осъществява

Ако ние регистриран защо ще сме се представят с поп нагоре? поп е само за регистрирани в хората нали?

Той няма да бъде моя сървър като си в Обединеното кралство и е посветен, имам пълен контрол над нея, като I Сади, изключих руския език сега така надявам че ще спре издаването.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Ако ние регистриран защо ще сме се представят с поп нагоре? поп е само за регистрирани в хората нали?
    Не, това се случва за хора, които започва нова сесия:
    Quote Първоначално публикувано от Parameter description
    Пренасочване ще се случи само в началото на нова сесия (клиентът трябва да сте разрешили бисквитки или ще бъде пренасочена всеки път).
    И е признато от бисквитки.

Също както написах преди само това, което въпроси за вашия сървър е заглавка какъв език се доставя с искането. И изглежда, че в щанд вашите заглавие на сценарии с руски език дойде с искането. Проверете конфигурацията на вашия сървър - може би сте задали някои езика по подразбиране, добавени, когато заглавката няма език е зададен. Въпреки това аз се съмнявам, че имаме бъг тук. Тази функция не е модифицирана за много време и работи добре. Можем да го проверите, ако той ще се случи отново в регистрационните файлове - най-вероятно тя ще се покаже това, което аз написах - този код на руски език е бил изпрати в подходящо заглавието. Ако съм грешен ние ще коригира бъг, но първо трябва да се потвърди, че няма никакви грешки.

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •