Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 14 на 14

Тема: Нишката съдържание не се превеждат

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    I прилагат тези quickfixes за вас - withour, актуализиране на vBET.
    Ако актуализирате вашите vBET, ще трябва да се промени код отново, becouse do, не oficialy поддържа по-стара версия на vBulletin

I проверяват и стигнете си граници в Microsoft и Apertium, както се казва тук
    Вие сте достигнали си граници, текст не се превежда, но след като преведения текст ли нишка заглавие ще се покаже.

Моля бележка, можете да използвате само свободен преводи на API, можете винаги да използвате платена табулация: Google API превод v2, както и платен абонамент на Microsoft Trabnslation от фирмата (Ако актуализирате вашия PHP)

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте да можете да добавите стъпки от допълнителни модификации на вече осчетоводени един от vBET тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , справочника не е актуализиран. Плаща допълнителна такса за да направите това съвместими, когато излезе актуализация аз ще mod го себе си без да се притеснява никого.

За да използвате Google V2 трябва да актуализирате ми PHP? Мислех, че тя е само за Microsoft?!?

PS. веднъж превод не преведените думите, остават в кеша?

Благодаря Ти!
    Последната промяна е направена от mario06; 14-01-12 В 06:46.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Той се актуализира:
    http://www.vbenterprisetranslator.Co....HTML#post3666

За да използвате Google V2 трябва да актуализирате ми PHP? Мислех, че тя е само за Microsoft?!?
    Точно сега аз съм reimplementing функция, която няма да използва json_translate Можете да го използвате без актуализиране на PHP

PS. веднъж превод не преведените думите, остават в кеша?
    vBET е кеширане цели фрази. Но да, след като преведения текст остава в кеша.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Тук е quicx корекция за вашия проблем:
    ПОПРАВЯНЕ

Сега ще успеете да използвате Microsoft превод от фирмата дори с по-стара версия на php

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •