Един от нашите служители са забелязали следните бъг:
Надеждата там корекция!Всеки път, когато отида и физическо премахване на блог пост, езикът автоматично се превключва на шведски.
Един от нашите служители са забелязали следните бъг:
Надеждата там корекция!Всеки път, когато отида и физическо премахване на блог пост, езикът автоматично се превключва на шведски.
Ние можем да го разследва. Въпросът е, че блоговете не са подкрепени официално от vBET, тъй като те не са част от родния Еврофутбол функционалност и изискват платена добавка. Ние можем да го разследва "на място" - имаме нужда от достъп до форум, който поддържат блогове, за да бъде в състояние да го проверите и да я поправят.
Е, можете да ми код, така че блоговете не се преведени на всички?
В този момент ние не се занимават с блогове изобщо. За да имате никаква подкрепа в тази област, трябва да ни осигури среда, в която се поддържат блогове, защото той не е роден функционалност Автоматични и изисква платена реклама.
Аз ще настроите свеж vb инсталиране за вас на парола домейн с vb блогове, инсталирани и също така преводача, така че можете да потвърдите проблема и да го отстраните
След като направи, аз ще PM ви информация, за да влезете в т.н.
Това е ли страхотно решение нека да ви помогне![]()
Този въпрос все още е активен? Направихме големи промени в пренасочване, но не можем да тестваме това - Автоматични 3.x не поддържат блогване вече и ние не може да получи лиценз. Sp лизинг да споделите с нас, ти все още съществуват, или да го може да бъде затворен.
Без отговор - закриване на въпроса. Ще да се отвори отново, ако е необходимо.