Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 13

Тема: Все още получаване на празни преводи

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Все още получаване на празни преводи

Здравейте мислех, че най-новата версия на vBET е трябвало да се оставите на оригиналния текст на място, ако не може да се направи превод? Аз съм все още се празни преводи Въведение

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Най-vBET е направен по начина, по който не се показва празен превод страница.
    Във връзката, която сте ми даде виждам непреведен текст - не празно, и ако аз го Преведи на Германия изглежда да работи
    Също така vBET ще показва само оригиналния текст, ако превод доставчик ще върне граница грешка, но ако имате други грешки т.е. неправилен ключ ще видите празна превод страници.
    Моля, ако това се случи, изпълнете тестове за доставчици и Покажи ми резултатите

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Преводът е там, ако аз щракнете върху стрелката, за да покажете оригиналния текст, но просто празно в полето, имам най-vbet инсталиран.

EDIT: Тя се превежда, сега, но аз са имали няколко от тях, особено ако плакат е избрал си пост език, като не английски, но след това осчетоводени в английски полето остава празно, но падащия списък за оригиналния текст показва текста в englsh.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Аз бях под впечатление, че ако лимитите са били удари, че осчетоводяване ще показва оригиналния текст, така че никога да виждам празно поле трябва винаги виждам оригиналния език?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Да, ако са достигнати границите трябва никога не виждате "празно" нищо, само untranslated текст.
    Може ли моля:
    -Покажи ми точния URL адрес където се появява грешката
    -изпълнение тест за да видите дали rquest към преводи API е ОК
    -Ако всичко изглежда е ОК, моля проверете вашата конфигурация
    -също и ако това не помогне, моля опитайте се да reupload всички vBET файлове - не преинсталирате продукт просто reupload всички файлове - > ако е имало добавка промени във вашите файлове, ще трябва да го направя отново

Ако това няма да бъде полезна, ще трябва да я провери на място

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Когато следващо виждам един I ще ви точка към url, не промених всяка конфигурация различни от гост кеш (съкрати времето, те са били получаване на изглед, който не е имал никакви css дизайн по някаква причина когато времето на кеша е дълъг), аз не променя всички файлове, различни от тези, които са обучени в installion ReadMe.

Имам 3 API ключове, Google V1, V2 на Google и Microsoft, но наистина, ако API не работи, тя следва да действа като, ако е имало няма превод и оставя оригиналния текст на място, така че API няма да бъде проблем.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Имам 3 API ключове, Google V1, V2 на Google и Microsoft, но наистина, ако API не работи, тя следва да действа като, ако е имало няма превод и оставя оригиналния текст на място, така че API няма да бъде проблем.
    Не точно. Само ако достигнете лимитите си, vBET ще остави непреведен текст, във всеки друг случай т.е. не валиден ключ, някаква заявка за грешка php - текстът може да е празен. Ето защо те помолих да направиш тестове - да видиш дали всичко "вътре" е ок
    Сега ние ще трябва да изчакате, докато покажете ми url - без това е невъзможно за мен да Познай какво се е случило
    Последната промяна е направена от r.dziadusz; 02-12-11 В 12:17.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Аз сте инсталирали последните vBET и все още получават празни http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 границите на API са били достигнати но празно заглавие... и т.н.

Вижте снимки!
    Hmmm 187 kb снимки и не може да ги осчетоводите тук с етикети на моя сайт:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
    http://www.thecodecage.com/nocontent.png

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Ако сте сигурни, че сте качили всички необходими файлове, vBET продукт, upgrated в admincp, и е всички файлове издания правилно (е необходима не допълнителна издание, просто табулация след самото началото на използване на vBET)

За да сте сигурни как изглежда, ще трябва да chceck го на място, така че може да ви моля PM вашите данни за достъп: ftp и admicp

Точно сега мога да си представя една пишеш причина:
    Един от превода API, който използвате е прекъсната - неправилен ключ, лошо нещо друго - Дон; знаете го още, и така, когато vBET автоматично да превключи на една - натрошен API, не получават transated текст, или информация, "достига граници", така че не може да го на манекена преводач разменете = отпуск utranslated текст

Както казах: изпълнете тестове и Покажи ми резултатите тестове

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Имам pm имали ви за действителните изпитвания и достъп до данните, аз не съм нов, за да изпълнява форуми и definately са качени и заместени всички файлове и внесени с презапише продукта, както и I посочените граници са достигнали празно, но все още се текст тук Josemaria

Всички други промени са били извършени преди това в vbseo файлове и .htaccess.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •