Здрасти
Получавам 500 грешка, когато се използва googles v2 api и microsoft api. Имате ли мисли към причината?
благодаря
Здрасти
Получавам 500 грешка, когато се използва googles v2 api и microsoft api. Имате ли мисли към причината?
благодаря
както на googlev2, така и в microsoft тест файлове да генерира 500 грешки.
Здравейте,
-Когато отидете на вашия URL адрес и започнете превръщането не мога да видя никакви грешка
-Можете да моля минали тук вашите резултати от теста?
За първи път вашия тестов файл във вашата форум главната папка, отколкото ги изпълните, ако 500 грешка apears отново ще трябва да я провери на място, или просто можете да ме пясък php грешка регистрационни файлове
на вашия URL адрес: talkfinance.net/ja/, мога да виждам някои преведени текст, той е coused чрез частична транзакцията (Прочети повече тук)
Но ако използвате Google Api v2, можете да зададете ваши собствени ограничения, може би поставяте неправилен ключ на Google Api v2, след стартиране на тест ние ще го знае със сигурност
Квота е глоба на Gv2 сега, много частични преводи. След като включа М$ получавам 500 грешка. Файловете на тест се изпълнява глоба.
Около 500 грешка по време на microsoft, did ти поставям всички vBet опциите както се казва в readme файл? Ти upload, качване веднъж папка?
Може да предоставите пълен грешките, или ако не сте, моля PM достъп до данни, така че ще бъда може да я провери на място
Да качих качване-веднъж папка, след надграждане инструкции и прилагат новите настройки за конфигурация.
Както виждам вашия microsoft тест не показва никакви грешки, десен сега не знам защо той не работи само в microsoft превод, coudl, моля създавате теста акаунта към вашия ftp и PM ми го?