Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 22

Тема: Всички преводи спря да работи - всички нишки са празни, когато се щракне върху флаг

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Exclamation Всички преводи спря да работи - всички нишки са празни, когато се щракне върху флаг

Аз не направите никакви промени. Аз съм на vBulletin 3.6.8 с vBET3.4.1.

Е Google да променя API си превод или нещо?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Просто надстроих до vBET 3.5.2 сега страницата ми превод е абсолютно празни. Какво съм се липсва?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

OK. Аз имам този движение googletest.php. Изглежда като аз съм спряно от Google

Начална превод тест за Google API v1
    Резултати от изпитването: {"responseData": нула, "responseDetails": "Съмнения Условия за ползване на услугата злоупотреба Моля!", "ResponseStatus": 403}
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 566.118164062

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Моят Microsoft API тест изглежда добро. Не ми vBET все още превод с Microsoft API?

От превод тест MS
    Резултат от изпитването:  "Здравейте"
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 492.813964844

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здравейте,
    Да може но тест, който могат да бъдат подвеждащи, то тест превод само в една секунда
    Моля да проверявате:
    -е сте задали
    admincp - > vBET - > превод доставчици - > употреба Google само: №
    -е актуализирате = качите отново папка качване на - веднъж - > vbet_translation_options Ако не Моля, направете това

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Да го направих "употреба Google само: №" и I качване vbet_translation_options папка.

Сега когато щракна върху флаг, получавам следната грешка:

Фатална грешка: Недефинирана функция save_settings() в /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php призовава линия 28

Грубо помня, започнах да над грешка, след като направих някои промени, въз основа на ЧЗВ препоръка за производителността. Чувството, той може да е свързан с кеша на паметта или нещо
    Последната промяна е направена от myandy99; 30-10-11 В 19:00. Причина: повече подробности

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Ли премахване/редактиране всички файлове, (различна от тази за vbseo интегриране)
    Може ли Моля, кажете ми кои стъпки (от подсещане за изпълнение на ЧЗВ) са направени?
    Ако не помните някой от това, моля PM ми вашия достъп подробните аз ще провери го на вашия сървър

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Спомням си на проблема след промени на кеша на паметта от няма нещо. Но сега въпреки промених кеша на паметта обратно на "Няма" проблемът все още съществува

I не премахване/редактиране всички файлове, (различна от тази за vbseo интегриране)
    Последната промяна е направена от myandy99; 01-11-11 В 13:22.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Линия на Кодекса, възникване на неотстранима грешка изглежда са следните. Мога ли да получавам някои отговори?

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Вие грешка се появява, becouse на системата не може да намери функция save_settings което е vBulletin функция и трябва да бъде в adminfunctions_options.PHP точно сега аз не знам защо тя не може да се намери, моля reconsider reupload всички vBet файлове, или PM мен достъп до информация, моля, и аз ще го проверите.
    Това е едва ли е възможно тази грешка е предизвика чрез промяна на кеша на паметта стойност

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •