I реализирани страници не са преведени и отивам да google api и добавя тогава не все още е превеждане. Има ли нещо изпуснах?
I реализирани страници не са преведени и отивам да google api и добавя тогава не все още е превеждане. Има ли нещо изпуснах?
Здрасти
Тя може да occure то на няколко причини, но първо Кажи ми точно кои api, който използвате (/google API v2 на google API v1 / Microsoft API) и коя версия на vBET в момента използвате
Получавам директно от тази връзка Абонирайте се за код на Google API ключ - Google товарачна- Аз не знам дали си 1 или 2 също да използвам 3.4.1. но ми лицензия, която наскоро е изтекъл. Това ли е причината?
Вашият лиценз за изтекъл е definately не rison. Вашият превод спиране работни то използвате Google превод API v1, което ще бъде затворен е 1 декември, поради нови много stricts са зададени граници. Изпълнете този тест (Olny за Google превод Api v1) и осчетоводите тук резултатите.
Но както казах, че е на разположение, така че моля, обмислете ъпгрейд vBet до най-новата версия, която поддържа и безплатно Microsoft превод, API и платени Google превод Api v2, и ние сме всяка те работят за да добавите нови Апис (точно сега ние тествате един от неговите)
тя казва стартовата превод тест за Google API v1
Резултати от изпитването: {"responseData": нула, "responseDetails": "Съмнения Условия за ползване на услугата злоупотреба Моля!", "ResponseStatus": 403}
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 568.113769531
Това означава, че са блокирани от google, можете да записвате в google както се казва в URL, аз съм ви е дал и ги използвайте съвети но трябва да се помни, че Google превод API v1 (безплатно) ще бъдат затворени на 1 декември, така няма превод ще бъдат направени с помощта на този конкретен api.
Но моля, не забравяйте, както казах в предишния пост vBET подкрепя също Microsoft превод, Api, Google Api v2 и точно сега ние изпитване Превод на Apertium Api и implemanting платени Microsoft Api
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 07-11-11 В 10:21.