Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Избор на флаговете за английски език

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2010

Default Избор на флаговете за английски език

Изпълня форум на английски език. 90 % от моя форум потребители са от САЩ. Бих искал да имате възможност да изберете САЩ знаме като английски флаг по подразбиране (в момента, в който е Обединеното кралство, "Съюз. Джак" флаг). Аз съм Съжаляваме да поиска това, защото аз съм действително английски себе си, но аз трябва да даде ми потребителите какво искат! В момента, в който аз ръчно сте редактирали all_flags.gif GIF изображение да заменят Обединеното кралство знаме със САЩ знаме.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ръчно издание е глоба. Тъй като ние да предположим, че не е нужно да го промените вече. Също така и други потребители е бил когато, трябва да го настроите веднъж и да я оставите. От гледна точка на производителността е по-добре да просто редактиране на изображението вместо използвате допълнителни опции за да зададете всеки флаг. В такъв случай, ние няма да можете да използвате CSS спрайт - сега само на едно заявление получава всички флагове. Без CSS спрайт ще бъде една заявка на един = 53 искания. Също така промените, които са много рядко в vBET изображения, основно вече имате решение.

Разбираме ви трябва, все още като има предвид, че това ще деградират производителност и че е лесно решение за това (просто редактиране изображението) мислим ние няма да отидат за него.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •