Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: Google API1 работи не повече Google API2

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default Google API1 работи не повече Google API2

Text automatically translated from: German to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте,
    Аз съм наистина много pissed.
    Original text
    Последната промяна е направена от vBET; 19-10-11 В 16:36. Причина: BBCode корекция

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Text automatically translated from: German to: Bulgarian
    Translated text
    Супер! Работи сега дори и тук това преведете правилно!

Оригинал:
    Здравейте,
    Аз съм наистина много pissed.

Купих 2 x vBet ме за много пари, досега сравнително добре, отива сега повече се превежда с API1, всички постове и можете да плати API2 само с кредитна карта, си но не кредитна карта, като повечето хора в Европа.

Как да I сега обратно към оперативното bring?
    Original text

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Този превод СМУЧЕ.

Купих 2 копия на vbet до сега, това е много пари за мен. До няколко седмици е добре, но сега че няма няма превод, дори и с API1, аз мислех смущаващо инсталирам API2, но мога само да го използвате с кредитна карта, тук в Европа никой няма кредитни карти така не мога да използвам vbet, всяка помощ?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Ние знаем - изсмуква, че Google не е свободна вече. Вярват нас - е толкова важно за нас ако не по-големи (защото ние продаваме vBET) да има свободен преводи. Все пак това не е създаден за нас - до трети страни доставчици за превод.
    В този момент все още може да използвате Google v1 и Microsoft API. Щанд са все още свободни. Щанд има ограничения. Последна версия на vBET е дори доставчици на опашката - така когато достигнете ограничението в един доставчик, тогава vBET превключва на друга. Така можете да използвате свободен преводи.
    Google v1 ще бъдат затворени 1 декември 2011 г.
    API за превод на Microsoft е свободен само до март 2012.
    Ние ще добави скоро възможността да се използват платени API за превод на Microsoft (ние не проверява още как там, плащанията се извършват - Чувствайте се свободни да се провери).

Обръщайте вашия проблем до Google – не можем да направим нищо за плащания методи в Google v2. Може би ако те ще получат достатъчно обратна връзка те ще добави други опции за плащане.
    Лично Имам нещо какви действия като кредитна карта, но мога не е кредит на него. Аз имам никакъв представа как се нарича, но извън е признато същото като кредитна карта. Аз съм живеещи в Европа и знам хора с кредитни карти, така че мога да кажа, че тези, които са налични. Помолете вашия банков какви възможности имате. Е площта, която е извън нашия контрол. Не можем да променяте начини на плащане на Google. Ние не може да ви каже какви възможности, имате във вашата банка.

Така в този момент:
    -Можете все още да остават със свободна преводи. Тези, които имат граници.
    -Можете да приеме Google v2 плащания методи. Ако не използвате Google v1, препоръчително е да забраните кеш почистване - не желаете да изплащат отново и отново за същия превод.

Имате ли нужда от повече помощ тук?

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Няма нужда кредитна карта така не мога да приема един само за една услуга. Google API1 не се работи, от седмици сега! Аз ще се опитам сега microsoft.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Добре Microsoft работи около 10 минути, сега няма отново няма превод. Ако това не е да по-добре до утре искам възстановяване! (Моят първи!)

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Отбележете, че Microsoft е почасова и месечни граници. Така че ако той спря да работи той ще скоро работи отново ако не достигне си месечни лимит още

Съгласно vBET лиценз, който е легално споразумение между нас вие сте отговорни за получаване на достъп до превод, доставчици - 3 страни са от нашето влияние. Така независимо от това, защо нямате достъп - не е искате да плати, стигнете до лимит, вашият сървър е блокирала изходящи заявки, или всяка друга причина не е основание за възстановяване. Тъй като това е ви, който е отговорен да осигури достъп до превод доставчик. Тук е част от лицензионното споразумение:
    vBET използва външни преводачески услуги (превод APIs). Тъй като версия 4.4.0 и 3.5.0 vBET е в състояние да използва много превод Апис (всъщност поддържа: Google и Microsoft ® Превод API). Вие трябва да се разреши да използва поддържа превод АПИС които можете да конфигурирате да се използва от vBET. ПРОСТО Podbielski Владислав ви дава няма възстановявания, в случай, че ако ви форум е блокиран/забранени или ограничени по някакъв друг начин към всеки от използваните услуги за превод, дори и в случай ако някои/всички поддържат преводачески услуги ще бъдат затворени. Ако искате, можете да проверите на нашия vBET 2.x безплатната версия, има ли Google преводачески услуги е достъпна за вашия форум преди покупка на vBET 3.x/4.x, но вие все още ще има няма право на възстановяване, ако Вашият форум достъп до всички услуги, превод ще бъде ограничен по никакъв начин по време на използването на автоматични 3.x/4.x. ПРОСТО Podbieski Владислав не е отговорен по никакъв начин за всеки от използваните услуги за превод резултати или на производителността и достъпност.
    И тук е връзка към пълна Разрешително което е легално споразумение между нас. Така че ако ще ви попита за възстановяване, в случай, когато ви лично договарят, че тя ще бъде ваша отговорност и той ще бъде не случай за възстановяване, след това съгласно това какво беше договорено между нас в лиценза, ние не ще възстановява.

Просто нямате проблем с vBET - имате проблем с доставчици на преводи от трета страна. И ние не поемаме отговорност за това. Точно както не бихте искали да отидете в затвора за престъпление, извършено от някой друг. Ние просто не може да отговаря за трети страни и да се надяваме да разберете това.
    Също така - един Вашият лиценз е изтекъл срок, 2-ри се използва 4 месеца - как може да ни обвиняват че Google правите промени?... Вярват нас - ние ще бъде много се радвам, ако Google ще бъде все още безплатно.

Тази тема може да е също полезен за вас да се разбере защо API може да работи, от време на време: http://www.vbenterprisetranslator.Co...HTML#post10869 (основно достигнете си лимит - вие ще намерите там някои повече подробности).

Имате ли нужда от повече помощ тук?

PS.
    Котирани част от лиценз ще бъде променен в една минута - ние се затваряне свободни vBET версии, защото Google превод API v1 ще бъде затворен - така че няма няма смисъл да говорим свободно vBET 2.x версия в лиценз ако тя няма да вече съществува. В съобщения, ще бъдат описани подробно промени в лиценз.
    Последната промяна е направена от vBET; 19-10-11 В 19:33.

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Quote Първоначално публикувано от wowglider.de View Post
    Добре Microsoft работи около 10 минути, сега няма отново няма превод. Ако това не е да по-добре до утре искам възстановяване! (Моят първи!)
    Добре дошли в моя свят: P

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от techanalyst View Post
    Добре дошли в моя свят: P
    Добре дошли в света на API за превод на Microsoft: P

Техните граници не са до vBET - им граници са само до Microsoft. Google превод API v2 позволява ви да зададете ваши собствени ограничения.

Член
    Дата на присъединяване
    Oct 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Добре дошли в света на API за превод на Microsoft: P

Техните граници не са до vBET - им граници са само до Microsoft. Google превод API v2 позволява ви да зададете ваши собствени ограничения.
    Разумно вярно, не можете да управлявате на третите страни, но аз ще премахне "Свободно преводи" от описанието на продукта, или по-малко word го като "Ограничена свободно преводи".

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •