Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: Бета нишка дял превод проблем

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Бета нишка дял превод проблем

Здравейте всички, аз съм с помощта на бета и търсене, че threa заглавията не изглежда да е transalting навсякъде погледнете тук Код на клетка форуми (vBET персонал имат вход информация) на заглавието, показвано като "redondeo al restar" нишката е тук Redondeo Ал restar и в действителните нишка, заглавието се превежда, в форум на нишка Е преведен но когато достъпни нишката по-късно нито един от тях е преведен вид Имам кеш почистване изключена (според toyour настройки). Аз забелязах, че ми кеш и употреба не изглежда да отглеждане, тъй като са изключени кеш почистване.

Може някой да помогне?, вече съм прекарал $200, използвайки Google V2 API и аз искам да осигури държа всички преведени резултати.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Когато I оставени на угар първата връзка виждам:
    За съжаление - не съвпада. Моля, опитайте няколко различни термини.
    Предоставете пример, който ние можем да проверяват - Моля, кажете какво критерии за търсене трябва да се използват.

Обърнете внимание, че изключването на кеш почистване не се включва на кеша използваемост. Уверете се, че сте включили кеш за всички езици.

Ако е го проверка като гост, тогава може да се дължи на гост кеш (е преведен по време на търсене, но гост кеш все още има версия, генерира се, когато не е била налична доставчик).

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Първо Съобщете ако използвате всички Api, т.е. Ако достигнете си граници на всички доставчици на превод, данните ще остане непреведен докато превод ще бъде достъпен отново.
    Също така проверете си ttl за кеш, ако не използвате Google API v1, дори можете да я включите off(0 = disable)! Така няма да бъде изтрито кеш
    admincp - > vBET кеш - > база данни кеш - > кеш време да живее (TTL)
    Освен това мога да видя вашия превод не работи въобще, моля проверка, ако достигнете си граници с помощта на тези изпитвания http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Също така се уверете, че ако имате качване всички необходими файлове (също това от качване веднъж папка)
    Междувременно ще се опитам да възпроизвежда с преводи на "dissaperaing"

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Ей човек firts връзка е с изтекъл срок както за "Нова осчетоводява на членове", но вторият не е Майкъл е имате достъп на администратор (не забравяйте I pm е ви) може да проверявате настройките за vBET? Аз съм сигурен, че са правилни.

@r.dziadusz, аз съм с помощта на Google V2 API но Михаил може да провери настройките, така че мога да получа най-доброто от всички светове. I посещава тази нишка и Е превод от испански на английски, когато ревизирана, аз го е не преведени, сигурно ако тя е преведен веднъж за мен тогава тя винаги трябва да се превежда? Имам всички файлове, които са качени, отново Майкъл има ftp достъп и може да провери това

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Просто отидох на вашия администратор CP да провери vBET конфигурация с подкана, но акаунта, който сте създали няма няма достатъчно привилегии. Аз не съм може да вижда vBET опции, виждам само vBET менюта.

За втората връзка - кои превод трябва да използвам за да видите проблема? Също така имам нужда Admin CP достъп, така че ще бъда може да провери прави превод доставчици са достъпни, когато аз ще провери.
    Последната промяна е направена от vBET; 19-10-11 В 16:22.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Майкъл, съжалявам за разрешенията те са всички зададени сега! тази нишка Закръгляване за изваждане / Redondeo Ал restar е преведен от испански на английски за мен но когато аз revisted, го нишката е отново на испански - преводът е изпаднало? -така предполагам проверка, в английски

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей аз просто провери го и тя е ОК. Това е, което направих аз.
    1. Отидох на страницата с емитиране и се уверете, че знам какво сме се говори за (наистина испански е не превод)
    2. Отидох да Admin CP и настройки за проверка (Включих кеш за всички таблици за - сте имали някои забранено)
    3. Проверени доставчици наличност - всичко е забранен в момента
    4. I разрешени API за превод на Microsoft, надявайки се, този лимит е налична отново
    5. I Обнови страницата и видя, че преводи работят - е преведен на испански
    6. Забранени Microsoft ръчно, за да се гарантира, че друго искане за превод няма да изпрати
    7. Обновяване на страницата и видя, че преводи са все още са налични, това, което означава, че тези, които трябва да се вземат от кеш (всички доставчици е забранено)

Така че е ОК сега. Аз не знам какво точно се случи преди. Може би е редактирана поста (нов текст = нов превод)-да кажа, че аз виждам, че е редактирана от вас (добавени ръчно превод) така че аз не знам, does испанците тест също е редактирана.
    Друг сценарий е, че тя може да бъде само отчасти преведен - така е преведен на няколко реда и след това е достигнато ограничението. В такъв случай, той не отива в кеш (друго кеш ще се разбиват, защото само част е превод). Така че когато ви дойде отново сте вече достигна граница и не частично преведени резултати кеширан.
    Въпреки това ако откриете, че това се случва отново моля Нека ни знаят и не променя нищо там - може би ще имаме друга улики.

Можете да премахнете ръчно превод - не е необходима повече.
    Също така - актуализирайте последния освобождаване - тя е оптимизирана за доставчици на опашка (тези, които ще бъдат на разположение по-) и кешира резултати за RSS преводи.

Имате ли нужда от повече помощ тук?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз ще има сега. Съжалявам за забавянето - вчера имахме нова версия.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

не се притеснявайте Майкъл, знам, че сте заети!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Майкъл, благодаря за проверка и анализ, аз забранено някои езици, както аз не искам да достигне ми граници (платени на свободни) твърде бързо за езици, които съм решил да малко трафик.

Аз ще надграждане до latest тази вечер, когато съм вкъщи, можете да маркирате тази нишка, решен, не е допълнителна помощ по това време с това

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •