Няма грешки I Apache трупи, грешка в достъпа до или по друг начин
Отговор с qoute, имате виж оферта и когато запишете да осчетоводявате оферта е изчезнала, при забраняването на VBet, всичко работи
Няма грешки I Apache трупи, грешка в достъпа до или по друг начин
Отговор с qoute, имате виж оферта и когато запишете да осчетоводявате оферта е изчезнала, при забраняването на VBet, всичко работи
Последната промяна е направена от techanalyst; 11-10-11 В 21:17.
Съобщете точно как да го възпроизведете.
-Как да ви отговор (бързо или разширени или проблем е за щанд)?
-Прави се случи за всяко съобщение или за някои специфични (моля да URL точно пример съобщение където можем да го видим след отговор с оферта)? (в този момент ние трябва част от съдържанието, ние знаем, че разрушава на вашия форум)
Това става, когато ви, отговор на преведената страница или от не преведени страница или щанд?
Първо ще се опитаме да го възпроизведете на нашия тестване форум (тук ние не се актуализират още да vBulletin 4.1.7 все още проверяваме го на нашия тест екземпляр).
Просто щракнете върху дадена публикация, отговаряйте с оферта, имате го виждат, след което се веднъж осчетоводявате му не там, нищо
1.) Щракнете върху отговор с Qoute
2.) Записване
3.) само отговор се записва, офертата е изчезва
Забранен половината плъгини, мислене е друг, без промяна, забранен VBet и бум работи
Моля отговорете всички въпроси, така че ние ще да може да го точно същия в нашия тест форум. Това ще спести ни изпращате достъп до данни, ако ние ще могат да го възпроизведете на нашия тест форум. В този момент отговарят само на 1 от 3 въпроси.
Здравей аз се опитах да се възпроизведат thiss проблем в моя форум за тест, и аз винаги получи всички съобщения (котирани и отговорите)
Можете ли да предоставите ни повече информация - pm, подробно вашето право на достъп и аз ще провери я, на място,
Ive губи общ интерес от получаването на тази обработка, неговите само е три дни, но зле, трябва да приемете 200 + загуба, I е казал никакво възстановяване, трябва да актуализирате вашите FAQ "" Не"ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ"
Мога не може да продължи да повали форумите и където вашите плъгин не работи за мен (ПЕРИОД), незабавни съобщения, няма да ви разреши да отидете в моята форуми, trash го, получи само вашите плъгин работа да ви кажа чуват "нашата работи контакт другите", да живея withlut преводач услуги, I надвишение живеят без други плъгини
Ill идват когато става начина, ми трябва да до тогава да изтриете потребителското ми име, акаунт и всичко останало Моля, Im начин за раздразнени
Последната промяна е направена от techanalyst; 12-10-11 В 13:28.
Здравей. Ние не трябва да актуализирате ЧЗВ не е често задавани въпроси - политиката е описан в лицензионно споразумение, което сте приели. Аз не разбирам ви 200 + загуба - не знам точно какво искаш да кажеш, но vBET не блокира вашия форум, който функционира и това е вашето решение да започнете работа върху реални форум. Най-от клиентите не са никакви проблеми със vBET, самата, която има отлично качество (в този момент няма не всеки бъг доклад, който е отворен). Ние не сме състояние, това, което е причина за вашия проблем без достъп до вашия форум - не е възпроизводими на нашите форуми за тест. Моля бележка, че всеки има различен набор от добавки и може би има някои конфликт с други mod, или просто нещо е лошо по време на инсталиране/конфигурация. Разбира се може би е vBET бъг, но ние не може да я потвърдите, докато ние сме в състояние да го възпроизведете на нашата тестване околна среда.
Никой не ви моли да свалите форума си - тъй като разбирам, че вашият форум работи добре, когато vBET е включен и вие твърдите, че само има проблем с цитати, които все още не са проверени, така че не знаем, че е вина vBET или не. Както сте описали себе си в други вашата нишка плъгин работи за васТова беше потвърдено от вас. Така че, моля, не пишете неверни твърдения - vBET работи и преводи от доставчици на преводи се показват във вашия форум. Това беше потвърдено от вас и нашия персонал (аз лично). Знаем, че сте разочаровани, защото не ви харесва начина на интеграция с vbseo - все още моля, придържайте се към изречения, които са верни. Потвърждава се от Вас, че vBET работи във вашия форум.
Днес и утре Радек ще актуализира този много форум за vBulletin 4.1.7 - сте добре дошли да се опитате да възпроизведете проблема тук. Ако няма e, не може да се направи това тук също така ние ще трябва да получите достъп до подробности да работи с проблем, защото това ще означава, че вашият проблем е свързан не vBET, а вашата конкретна среда (конфигурация, други добавки, възможни неправилно инсталиране). Също така моля не се опитвайте да се предскаже бъдещето - не може да направите това. Така че, моля просто стик да издават вместо на писане на фентъзи за това какво ще бъде - тя ще ни никъде. Никой не ви да забраните някое от вашите добавки е казал - сте хистеричен тук или просто се опитва да направи шум (какво за?). Вярвам, че трябваше да чуете нещо подобно преди - може би от vBulletin отбор, може би от vbseo отбор, може би някъде другаде. Но не го чуете тук. Така моля без да истории. Моля да залепва към издаването - никой не знае какво ще бъде. Може би наистина ще съобщим нещо подобно, но както можете да видите в нашия раздел за интеграция прекарват много от нашето време да помогне на потребителите с други модификации и vBET.
Така че моля дошъл, когато vBulletin 4.1.7 ще бъде на нашия форум мравка опитате да възпроизведете вашия проблем. Точно сега според нашите познания я vBET е добре да работи на vBulletin 4.1.7 на нашия тест екземпляр. Ще да можете да го проверите лично. Така тя работи начина, по който потребителите имат нужда от нея - работи правилно. Ние ще бъде много щастлив, ако намерите грешки в vBET и с усмивка I ще се премести тази нишка за бъг докладване раздел - защото това ще означава, че може да подобри vBET, една повече време, за да даде на нашите потребители отлично качество. Така че сте добре дошли да преминете назад тук и ни показват проблема. Ние се не може да решите нищо без възможност за възпроизвеждане. Ако може да се възпроизвеждат само на вашия форум (не един искове той има същите проблеми и никога не се е случило преди всичко подобни) тряба форум, за да ни какво се случва и има въпрос изобщо.
Дайте ми, информация, за да премахнете и всичко, без да се ПРЕДИЗВИКВА ВСЯКАКВИ въпроси на моите ТЕКУЩИ форум Моля да деинсталирате ВСЯКА част от това нещо, код на файлове
СПИРАНЕ НА КЛИЕНТА ЗА НЕГОВИЯ КАКВО ИСКАТ, НЕЗАБАВНИ СЪОБЩЕНИЯ КЛИЕНТА И АЗ ВИ КАЖА ТОВА, КОЕТО ИСКАМ
Трябва ли да сложи това в 52 езици?
Hi - моля посочете където I ви е казал какво искате - аз не знам какво да се отнасят до и вече се потвърждава, че сте направили изречения без всеки капак, така че бих искал да ви пита какво точно пишете за. На този много нишка думи "искате" и "клиент", са само в последно мнение. Точно сега аз не знам какво се пишете за.
За да деинсталирате моля:
1. Да деинсталирате от Admin CP
2. Премахнете vBET правила от .htaccess ако такъв е добавен
3. Да премахнете всички файлове, качили в FTP (е достатъчно, за да премахнете само файлове, качен / включва/xml тя ще засегне меню ви администратор CP дори след деинсталиране, цялата останалите може да остане)