Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: vBET 3.5.1 не retranslating когато е налично

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default vBET 3.5.1 не retranslating когато е налично

Здравейте аз имам най-новата версия на vBET, смятам, че ако сте достигнали своя лимит за превод или превод не е налична показва оригиналния език, но когато преводи са налични отново той doesn't превежда този пост, пример може да се намери тук Изчакване на SCREEN EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA EN EXCEL VBA Първият пост е непреведена и следващия пост от страна на потребителя е преведен!

Ако искате да вземе часа погледнете ме и аз ще ви даде достъп на потребителите като гости може само да видите първи пост.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, детайли за достъп PM. Ние ще го проверя.

Моля, имайте предвид, че както бе обявено през последните версии тези, които не са оптимизирани още. Това са бета версии, който беше освободен по-бързо, защото е важно да се реагира бързо на промените на превод доставчици страни. В момента ние работим, за да я оптимизира.

Ако се върнем към вашия проблем - трябва да видите как изглежда. Наистина е странно, че съобщението преди не е преведена и следващата. Виждам тук 3 сценарии:
    -бъг в vBET
    - Доставчик не е на разположение, както и следващото съобщение е вече кеширани, защото имат един и същи текст в друга нишка
    -доставчик е налична, когато превод започнал, съобщенията в различни език са преведени напред (BBCode се оценява на ниво vBulletin) и когато vBET стартиране на превръщането на останалата част от страницата стигнете граница, така че доставчик е блокирана. Това съобщението, което е преведен е на различен език (използван lang BBCode) ще бъде причината.

Все пак това трябва да се види и да проверите какво всъщност се случва точно сега не мога да видя какво всъщност се случва там.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Hi Майкъл аз имам часа ви е достъп, мога да ви дам FTP и пълен администратор, ако имате нужда от него

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

По време на превода и имали характер срока, определен до 300,000 съм до 100,000 сега, защото цената е много висока, но съм готов да увеличат размера на лимита за всяко изпитване, имате нужда от.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Бях там - моля, вижте PM - Имам нужда от повече информация (точната длъжност и точен превод - ти ми даде линк към не преведена страница).

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Разяснения, дадени в PM

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Съгласно информацията в РМ нишката, променен ръчно и тя не е наблюдавана сега. Така че - когато това се случи отново моля пишете в съществуващите нишка. Аз ще маркира го решат за сега (тъй като не сме проблема сега) и повторно отваряне, когато вие ще намерите нещо подобно. Също така ако там където Ланг BBCodes след това вероятно се това, което аз описва по-рано - lang е преведен по време на генериране на страницата (BBCode оценени от vBulletin) и когато vBET да преведете генерирани страница достигнете ограничението и доставчик откаже превод. Не може да провери сега - тя е само теория. Ние ще отидем, върнат тук, когато намерите подобна нишка.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •