Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 6 123 ... ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 58

Тема: Как да премахнете кода на vbet език

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Exclamation Как да премахнете кода на vbet език

I деинсталиран vbet, но кодът на езика не е премахнат [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Точно сега uninstalling vBET не ще да чисти BBcode, моля имайте предвид, че страници на чужд език ще остане в този език, така че сте загубили потребители след премахването на vBET, освен това ще бъде много трудно да се чете непреведени постове следователно - може би по-добро решение е да изтриете тези постове на всички.
    Но ако искате само да изтриете "[lang = x"и др, мога да код за вас робот-почистващото до края на седмицата

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Какво имам нужда почистване са URL адреси... Url за нишки, които са били осчетоводени от някой, който е чужд език в техния профил все още показват [langtitle = x] [/langtitle], как да коригирам това?

Аз имам отърве от [lang = x], [/ lang], [notranslate] и т.н. с помощта на vb censoring. I отчаяно нужда от помощ с URL адресите, въпреки че...

Тук е едно:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Как получите отпадъците и да я в:

http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsi...-OU-Faux-5565/
    Последната промяна е направена от vBET; 11-10-11 В 00:40. Причина: BBCode correctoin

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Съжалявам, но трябва да преминат това...

Също така пренасочване сега излишни връзки в индекса на Google за чужди езици страници на моя форум?
    Последната промяна е направена от norku; 05-10-11 В 21:11.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както пише Радек - ние ще подготвят за вас робот (PHP скрипт), който ще премахне всички Ланг, langtitle и notranslate BBCodes. Това ще се извършва и предоставени за вас през тази седмица.

Ако имате langtitle в URL, това означава, че langtitle е включен в заглавието на нишка. Просто промяна името на нишка и го премахнете. На места, които са важни и не може да изчакате моля просто го промените ръчно. Моля, изчакайте за скрипта в други места.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Здравейте,

Защо не ви предупредителен vbet bb код не се премахва когато деинсталирате? Защо не вече имате инструмента ако знаете, че това се случва? Аз оценявам помощта, но обаче бих искал да деинсталирате напълно събрали и продължават не за седмица при неправилно URL адреси от Google индекси...

Какво става пренасочване за /da, /de, /es и threads които Google вече е индексиран?
    Последната промяна е направена от norku; 05-10-11 В 14:12.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте,

Отговорът на щанд вашия въпрос е - защото е наистина необичайна да деинсталирате vBET, когато е наистина необходимо и използва. Е помолим за този инструмент, веднъж преди, но потребител решава да остане с vBET и просто го настроен по подходящ начин.

Също така не можем да направим това в деинсталиране код - деинсталиране не може да бъде потенциално вредни. Какво имате нужда, ще изисква архив на база данни в случай на всички проблеми.

Също така обърнете внимание, че ако сте забранили vBET тогава Google не картотекира неправилно URL адреси, защото такива не се показват.

За вече индексира - просто създадете пренасочване правила, които ще пренасочване всички тези искания обратно към първоначалната един. Използвайте това (моля тест тези):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Добавете директорията на форума там. ако имате проблеми просто ни даде правилата на VBET и ние ще ви изпрати обратно променени. Или казано по-точно - това са 2 първо vBET правила, където трябва да премахнете vbenterprisetranslator_seo.PHP?vbet_lang=$1 и е пренасочен =

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Пренапише правилата не работят. Когато стар vbet страница се нарича генерира 404.

Имам vb, инсталирани в /forum

.Htaccess е в public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Всички новини на инструмента за премахване на BB код?
    Последната промяна е направена от norku; 06-10-11 В 09:59.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Форум директория в погрешно място, използвайте този:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Но това трябваше да не бъде в public_html само в форум директория. Най-добрият начин е - просто да използвате правила, сте имали преди и модифициране на тези. Ако сте не притежават, тогава ние ще трябва да намерите право една. Използвайте това във вашия форум директория първо. Ако искате да го използвате в главната директория, след което проверете първо без допълнителни /forum
    Последната промяна е направена от vBET; 06-10-11 В 11:43.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Всичко работи добре с htaccess в / когато бях vbet инсталиран. Да, първо опитах ми старите правила, но те са се игнорират. Не мога да накарам вашите правила за работа в или /forum или /. Може да оставям неща, които просто са и гледате Google набиване 404 след 404 в Webmaster Tools, но Бих предпочел чисто пренасочване.

Искате ли да погледнете? Мога да PM администратор/ftp достъп.
    Последната промяна е направена от norku; 06-10-11 В 13:32.

Страницата 1 на 6 123 ... ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •