Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 24

Тема: Няма преводи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Да, аз съм чака последната версия. Тъй като съгласно Михал сме да изчакате. Така че се надявам наистина ще бъде достъпен съвсем скоро, тъй като аз съм занимават все повече и повече членове всеки ден.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Също така обърнете внимание, че в Google превод API v2 можете да зададете вашите граници сами. Както пише Радек - най-новият vBET версия има решение за блокирани API от доставчика - ние Превключи към друга и ако всички граници са достигнати тогава манекена преводач показва оригиналния текст. Ние трябваше да освободи нова версия вчера, но поради на проблеми с интернет е препланирана (знам е лесно, но това е краят на седмицата, за пътуването и целофан Интернет не работи като трябваше да). Тази седмица ние ще освободи друга версия, която коригира проблем с маркировка доставчици като недостъпни твърде често. Последната версия маркировките, не са налични при всяка грешка от доставчик на превод. Това не е необходимо - ние открих, че Microsoft превод API изпраща различни съобщава за проблеми като "сървър твърде зает", "изчакване". За такива грешки ние не трябва да считат, че са достигнати граници. Така че следващата версия ще го коригира и разглежда се достигне превод доставчик достъпен само за специални съобщения които ясно казва тази граница.

Отговорите на тайния въпрос за платени Google превод API v2. Просто отидете на Admin CP - > vBET - > доставчици на превод и вие ще намерите там описание как да се започне с Google превод API v2 (има връзка и обяснение как да получите API ключ). Моля не забравяйте, че v2 се изплаща, така че можете да считаме за проверка на границите, може би премахнете някои езици и Игнорирай някои страници да стане по-евтини. Цените се управляват от Google, така че не можем да го промените.

Имате ли нужда от повече помощ тук?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Само се надявам, че аз ще бъде можете да използвате новата версия с API на свободен! Не разполагам проблем с отива на платени, но google се нуждае кредитна карта за това и аз живеят и работят в Китай, и те не приемат никакви китайски кредитна карта за плащане. Така че аз съм прецакана. Аз се опитва да научите за microsoft, платени API, но не можа да намери, къде да се прилагат за това.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Следващата издания все още ще поддържа Google превод API v1 (, докато съществува) и свободни API за превод на Microsoft (, докато съществува).
    Ако имате въпроси за плащания за Microsoft превод API помолете тук: mtcont@microsoft.com

Съгласно информацията, която имаме от Microsoft след 30 март 2012 г. всеки ще бъдат принудени да използват платени версия на Microsoft превод API дори, ако ще използвате само 2 милиони свободно знаци/месец. Това означава, че Microsoft ще бъде все още безплатна за тази квота. Все още ще бъде необходимо да се използва пазара на фирмата на Microsoft:
    Quote Първоначално публикувано от Mail from Microsoft
    Когато регистрирате за безплатна услуга на граница на максимално използване на 2 милиона
    знаците/месец на Windows пазара на фирмата, той ще продължи да месеци,
    освен ако не промените на услуга, която плащате за които ще ви даде по-високо
    обем/месец.

Ще има някои промени, когато се премествате от не комерсиална статус на Windows
    Лазурно на пазара. Вие трябва да преместите на Windows пазара на фирмата не
    по-късно от 30 март 2012 г., дори ако ще се използва безплатна услуга на 2 милиона
    знаците/месец. Аз съм включва под ресурси някои Добавяне на API на преводач
    и Windows пазара на фирмата за справка.

* Често задавани въпроси Microsoft преводач API търговски обява-често задавани въпроси

* MSDN документация връзка: Microsoft преводач

* OData API връзка: Използвай противоположно предмета във вашето приложение

* Официален колективен блог: Microsoft преводач (и Бинг преводач) на блогове на MSDN на Официален колективен блог - начална страница на сайтове-

* Форумите за поддръжка: Машинен превод и езикови инструменти категория
    Последната промяна е направена от vBET; 19-10-11 В 21:18.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Благодаря за информация Михал. Така че хора без кредитни карти няма да можете да използвате google или Microsoft. Така че следователно ще бъде vBET от без употреба за мен. Това е наистина най-лоши новини всякога!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз не съм сигурен методите за плащания на Microsoft за сега. И разбира се, ние нямат идея Google ще добавя нови начини на плащане - това е от нашето влияние. Моля, изпратете Google за повече начини на плащане.

Също така според на тази информация от един от нашите потребители: http://www.vbenterprisetranslator.Co...ID-MS-API.HTML
    Microsoft има абонамент (не като Google която такси в движение) - така трябва да бъде достъпен да плати с много методи. Разбирам, че Google трябва да бъде разрешено да събират автоматично. Но Microsoft е просто абонамент, така че трябва да се разреши да плащат по метод (предварително). Просто Проверете го. Ние ще отидем там след следващата версия на vBET 4.x. В този момент не знаем данни все още.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Просто надстроих до 4.4.4 и след 2 минути имам не доставчиците на превод. Достигнали лимита за google и Microsoft. Бот от тях изискват кредитната карта, за да отидете за платени API на, независимо дали сте за абонамент или не. (Microsoft) Така че сега vBET е на не употреба за мен и аз съм сигурен, има много форум собствениците без кредитни карти, или които не могат да си позволят платени преводи. Това е кошмар!!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако сте стигнали до граници след това просто трябва да изчакате, докато стане достъпен отново. Обърнете внимание, че Microsoft има ежемесечно и час граници, така че ако все още не постигнат си месечни лимит, тогава вие ще имате нови преводи скоро (vBET проверки на всеки 10 минути, прави доставчик е достъпен отново).
    Google има за сигурни втора граница (ние не знаем какво друго).

Моля, обърнете внимание, че Microsoft дори след март 2012 г. ще предостави API безплатно с месечни ограничение от 2 милиони знаци (сега е 4). Имаме идея да бъдат изрязани, или не. В този момент е известно, че ще има наличен свободен граница.

За цените и плащания методи - отново моля свържете се с доставчици на превод - какво очаквате ни да направите за това? …: /
    Ние ще добави подкрепа за повече Апис, когато е възможно. Все още сме не оказват влияние върху условията на трети страни доставчици за превод. Моля, отправяйте проблеми директно на места, където тези, които могат да бъдат разрешени.
    Последната промяна е направена от vBET; 21-10-11 В 03:04.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

За цените и плащания методи - отново моля свържете се с доставчици на превод - какво очаквате ни да направите за това? …: /
    Ние ще добави подкрепа за повече Апис, когато е възможно. Все още сме не оказват влияние върху условията на трети страни доставчици за превод. Моля, отправяйте проблеми директно на места, където тези, които могат да бъдат разрешени.
    Аз не съм ви обвинения за този Михал, аз знам, че не е ваша. Фактите са само, че аз няма да можете да използвате vBET с безплатни API! Моят форум е твърде голям, както и границите са достигнати до 30 секунди. Това какво е доброто прави това? ме И аз вече контакт с доставчиците на превода. Няма друг начин да плати. ТАКА отново, не си отказ, но той практически прави остарели за големи форуми vBET.(Ако не разполагате с кредитна карта) И това е факт!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както можете да останете с vBET - ние търсим за други доставчици на превода, пазара се променя цялото време...
    Също така – ако не използвате Google v1 вече Моля да изключите почистване на кеша. Нека запълване на кеша. Знам, че имате голям форум, но предполага, че сте го кеширан може свободно граници ще бъде достатъчно да покрие новите съобщения. Също така можете да зададете vBET да игнорирате някои страници, които считате, че не са от значение за превод. За пример - RSS канали се променят цялото време. Може би ще откажат преводи на архив... Може би други места...

Скоро - препоръчваме ви да отчете как да използвате vBET с нови ограничения от трети страни доставчици за превод. И отново - ние искаме да се поддържа повече.

Имате ли нужда от повече помощ тук? Или може да поставим проблема, решен?

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •