Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 24 на 24

Тема: Няма преводи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Аз трябваше да забраните vBET за сега. Моите цялата форум постоянно просто отива в зададено поради на преводи, които не може да се извърши. Така че сега I просто изчакайте и се надявам, можете да намерите добро решение. Член съм на живот, моят приятел и аз знам, ще намерите начин.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент ще тествате нови превод API (вижте по-долу съобщения). Въпреки това - ако преводи не може да се извърши не трябва да имате времена на изчакване на всички... Нещо не е точно тук. Когато не може да бъде направено превод, тогава vBET трябва да маркирате доставчика като недостъпни и проверете го всеки 10 минути не е достъпен отново. Междувременно се показват когато няма доставчици са налични тогава само кешираните резултати. Така че не трябва да се случи, всяко време на изчакване. Отворете нови нишка за вашия проблем с времена на изчакване на и достъп до данни на PM - ние ще провери, какво се случва. Може би получавате някои различни грешка бележка от доставчик и е не струговани на от vBET - които да обясни защо vBET, които все още се опитва да използва на доставчика. Ние може да я провери само на място.

Разтвор на действителната вече решава проблема с достигнат граници. Ако имате проблем може да се дължи на някои грешки. Ние трябва да провери го да провери - отворете нови нишка и PM достъп до данни.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Имам възможност най-новата версия на VBET днес за първи път отново. Така че мога да попитам ви момчетата да моля мен да къде да изключите кеш почистване (съгласно на Михал предложение в над пост) също какви страници мога ли да не да преведете и как да направите това?
    На този етап използване само свободен API на от Microsoft и Apertium, но те се използват в като 2 минути. Така че за сега трябва да се намери начин да се преведе само новите съобщения. Аз съм опитва да работи начин да използва платените API на Google, така че Надявам се, когато имам, че място мога да използвам VBET да си възможно най-пълно отново. Благодаря.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Foru, забраняването на гост кеш можете да зададете и настройки:

AdminCP -> vBET кеш -> кеш време да живея (TTL) -> кеш време да живея (TTL): 0
    -Вие кеш, данните ще продължи вечно

AdminCP -> vBET кеш -> кеш време да живея (TTL) -> кеш клиринг стратегия: Забранен

Можете да "не transtaling" някои страници като опция за пълнене):
    AdminCP - > vBET основен - > Игнорирай URL:

Също така можете да използвате: <- VBET_SNTA -> <! VBET_ENTA -> етикети. Просто поставете в нея съдържание, че не искате да бъдат преведени и ще се - няма да бъде -Можете да easly достъп до шаблони чрез AdminCP - > стилове и шаблони

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •