Microsoft превод API ID е вярна, този вид грешка се появява тук: MSDN-Issue Моля, прочетете я. Но ви в Google тестът изглежда добре. Също така, ако сте ч. профила си достъп, може да потърси за всеки вътрешен проблем
Microsoft превод API ID е вярна, този вид грешка се появява тук: MSDN-Issue Моля, прочетете я. Но ви в Google тестът изглежда добре. Също така, ако сте ч. профила си достъп, може да потърси за всеки вътрешен проблем
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 03-10-11 В 08:45.
Виждам, но аз винаги използвайте Google сет и с помощта на API v2, така че аз винаги ще удари ми лимит? Аз също имам ggogle API v2 като откриване
Смятате ли да разберете правилно - не сте използвали Microsoft? Тя никога не е бил включен на вашия форум? Моля се отбележи, че Microsoft са месечни лимити, така да ви достигне лимита си, ще трябва да изчакате до следващия период от време. Това не е дневен лимит. Но ако никога не сте използвали Microsoft преди, тогава вие не трябва да достигне лимита. Моля изясни - не сте го сега или не сте го използва на всички.
Майкъл, аз в момента не съм с Microsoft, аз имам vBET Използвайте Google Само, разпознаване на Google API V2, използвайте Google API V2, преди това аз използвах V1, управлението на връзката, за сега Microsoft произвежда превод, но си спорадични, ако можете считат, вие казвате, те са месечни лимити, след това разбира се ми граници не трябва все още да се нулира до 1 ноември.
Правя моя характер граница за Google, съдържащи 100,000 perday така с моите настройки по-горе, когато аз достигне тази граница и вече не получите резултати от платени Google свободното APIs започне да произвежда резултати?
Границите не са на наша страна, но от страна на Microsoft. Информация, че има месечен лимит се взема от тук: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant ти си прав, аз направих малка грешка - пълната информация, е:
Така че ще трябва също часови граници. Извиняваме се за малко дезинформация - Аз трябва да го прочета по-внимателно. Microsoft има ли някакви други ограничения - моля попитайте Microsoft. В този момент аз не съм наясно за другите граници. Ако имаш под формата на съобщение за грешка, Microsoft, тогава това означава, че стигнете до някои от техните граници. Моля свържете се с Microsoft за по-подробна информация - тя ги е, който ви дава грешка за подходящо искане. Не мога да ги обясня. Това е 3-та страна. В случай на грешни ключови съобщение за грешка е различно това, което можете просто да проверите.обем на ограничения за свободно ползване, 4 милиона символа на месец и не повече от 400K на час
Моля, обърнете внимание, че не трябва да бъде на 1 ноември - ние не знаем подробности за това, кога започва нов период от време. Дали е един календарен месец, или това е сумата от последните 30 дни, или друг начин ... Наистина нямат представа как го управляват от Microsoft - моля попитайте Microsoft, ако са необходими повече подробности. Така или иначе, ако това е форма на последните 30 дни, след това, че ще ви позволи всеки ден да прави нови искания (ако не сте използвали цялата граница в рамките на един ден).
Последната промяна е направена от vBET; 04-10-11 В 00:15.
Добре Майкъл, аз ще започне искане функция, може да маркирате решен за мен тази тема, тъй като вече не служи каквато и да е цел
OK така - маркирани решен
Опитах се да се проучи по-внимателно тази грешка, но това е невъзможно.От превод тест MS
Резултати от изпитването: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Тест грешка:
Връзка време (MS): 237,756103516
Вие трябва да се запитаме Microsoft себе си, защото тя също може да бъде вътрешен въпрос на Microsoft, ако сте сигурни, че не е достигнала лимита си:
За да направите това, моля пишете на: mtcont@microsoft.com
Опишете проблема си - неправилна употреба от тест
Изпратете Microsoft Превод API ID - Това е главно начин не мога да го направя сам
Напишете вашия том на преводите, изпратени до услуга в знаци или МБ/час и овъгли или МБ/ден
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 05-10-11 В 11:16.