Аз мент най-новата версия на vbet 3.x за vb3.x Vbet 3,5 ОСВОБОЖДАВАНЕ
Аз мент най-новата версия на vbet 3.x за vb3.x Vbet 3,5 ОСВОБОЖДАВАНЕ
бих могъл, но това бета и заявявате, че не дава подкрепа за нея, и че също не е добър за мен
още малко инфо: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304
Моля да направите това тест за всички API вие използватеhttp://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Ще съм, когато съм завършил оптимизиране на моята база данни, аз съм само с помощта на API V1, тъй като имам само инсталиран vBET 3.4.1.
, Имам допълнителни въпроси, vbenterprisetranslatot.php използва всичките ми CPU време, моля, проверете по-долу:
PID ************ Собственик Приоритет CPU% Memory Command%
12493 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 104 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12 492 (Трейс) (убийство) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
Двадесет хиляди седемстотин тридесет и два (Трейс) (убийство) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / ЮЕсАр / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / Var / ИЪ / MySQL - потребител = MySQL - PID файл = / Var / ИЪ / MySQL / server.thecodecage.com.pid - прескачане външна заключване -
Имам 4 CPU и убива моя сайт сега, че да получите преводи!, Аз имам с увреждания половината от преводите и все още има проблем!
Може ли някой да помогне?
Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-11 В 19:29.
Имам обновен до бета версията, за да се опитат да решат въпросите ми, но изглежда, че аз не съм се преводи от Microsoft?
Ето micorsoft резултат от теста:
Аз съм двойно chaecked аз имам MS ID правилното!От превод тест MS
Резултати от изпитването: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Тест грешка:
Връзка време (MS): 237,756103516
Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-11 В 20:56.
Моля, имайте предвид, че Google v1 постави повече ограничения за използването на API, тъй като те се подготвят да затворят. И това, което описваш, изглежда, че достигаш лимита си. Някои заглавия (съдържание) не са показани, защото не могат да бъдат преведени. Някои са ОК, защото вече го имате кеширан. Моля, имайте предвид, че най-новата версия vBET (в момента маркирана като БЕТА поради много промени) позволява да се използва друг превод API - Платен Google v2 и все още безплатно Microsoft. Така че това може да ви реши проблем, който не е на vBET страна, но от страна на доставчика на преводи - Google просто се подготвят за затваряне на v1. Всички ние сме нещастни заради това
Можете да проверите информация за действителни превод на Google, като използвате googletest - моля, вижте тук за подробности: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728