Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 4 FirstПърви 1234 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 40

Тема: Основните проблеми за превод

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Аз мент най-новата версия на vbet 3.x за vb3.x Vbet 3,5 ОСВОБОЖДАВАНЕ

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

бих могъл, но това бета и заявявате, че не дава подкрепа за нея, и че също не е добър за мен

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Моля да направите това тест за всички API вие използватеhttp://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Ще съм, когато съм завършил оптимизиране на моята база данни, аз съм само с помощта на API V1, тъй като имам само инсталиран vBET 3.4.1.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от r.dziadusz View Post
    Моля да направите това тест за всички API вие използватеhttp://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok аз се завтече, че тест, и получи това
    Стартиране на превод тест G API V1
    Резултати от изпитването: {": {" translatedText ":" powitanie "}" responseDetails ": NULL," responseStatus ": 200}
    Тест грешка:

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

, Имам допълнителни въпроси, vbenterprisetranslatot.php използва всичките ми CPU време, моля, проверете по-долу:
    PID ************ Собственик Приоритет CPU% Memory Command%
    12493 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 104 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
    12 492 (Трейс) (убийство) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
    Двадесет хиляди седемстотин тридесет и два (Трейс) (убийство) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / ЮЕсАр / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / Var / ИЪ / MySQL - потребител = MySQL - PID файл = / Var / ИЪ / MySQL / server.thecodecage.com.pid - прескачане външна заключване -

Имам 4 CPU и убива моя сайт сега, че да получите преводи!, Аз имам с увреждания половината от преводите и все още има проблем!

Може ли някой да помогне?
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-11 В 19:29.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Имам обновен до бета версията, за да се опитат да решат въпросите ми, но изглежда, че аз не съм се преводи от Microsoft?

Ето micorsoft резултат от теста:
    От превод тест MS
    Резултати от изпитването: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Тест грешка:
    Връзка време (MS): 237,756103516
    Аз съм двойно chaecked аз имам MS ID правилното!
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-11 В 20:56.

Член
    Дата на присъединяване
    Авг 2011
    Място
    http://harleyforum.se

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Здравейте, аз съм в необходимостта от някаква спешна помощ, и днес, че някои от заглавията нишката са изчезнали, но ако аз промяна на езика, те се появяват (понякога), проверете тук HTTP: / / WWW .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-лист функции / Microsoft Excel работен лист Функции, ще видите lotsof стартирали теми имена, но не конец заглавия (и може би един или два), промяна на езика да се каже на гръцки ще видите нишката заглавия, промяна на друг език и някои заглавия са си отишли и някои остават?!

Може ли някой да помогнете, моля?
    Имате точно същото нещо .. започна няколко дни назад. (Безплатната версия 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Здравейте, аз съм в необходимостта от някаква спешна помощ, и днес, че някои от заглавията нишката са изчезнали, но ако аз промяна на езика, те се появяват (понякога), проверете тук Microsoft Excel работен лист Функции ще видите lotsof стартирали теми имена, но не конец заглавия (и може би един или два), промяна езици твърдят, че на гръцки, ще видите нишката титли, промяна на друг език и някои заглавия са си отишли и някои остават?!

Може ли някой да помогнете, моля?
    Моля, имайте предвид, че Google v1 постави повече ограничения за използването на API, тъй като те се подготвят да затворят. И това, което описваш, изглежда, че достигаш лимита си. Някои заглавия (съдържание) не са показани, защото не могат да бъдат преведени. Някои са ОК, защото вече го имате кеширан. Моля, имайте предвид, че най-новата версия vBET (в момента маркирана като БЕТА поради много промени) позволява да се използва друг превод API - Платен Google v2 и все още безплатно Microsoft. Така че това може да ви реши проблем, който не е на vBET страна, но от страна на доставчика на преводи - Google просто се подготвят за затваряне на v1. Всички ние сме нещастни заради това

Можете да проверите информация за действителни превод на Google, като използвате googletest - моля, вижте тук за подробности: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •