Ли опция MS работят за вас tavenger5?
Ли опция MS работят за вас tavenger5?
Също така, същото се случи с мен, когато се даде възможност MS БГ. Сървърът не се прави връзка и извън времето.
Това е загуба на време така или иначе, границата на МС е 4м символа на месец.
Когато позволиха v2 Google използва 4м символи в около 15 минути.
Дори и ако исках да плати $ 1000 за 50м символа (максимум на месец) от Google, ID ги използват в дни.
Това MOD е мъртъв, освен ако VBET може да се намери свободно начин, за да продължи.
Няма ограничение от 50 ЛКД на минута froms МС, и точно сега, ако не сте използвайки Google API v1 не е време за кеш, за да живеят граница.
За проблема ви, моля да го опишете, включване на Microsoft API, и той не работи, моля уверете се, че са configurate vbet правилно, и ако сте сигурни за това, моля PM достъпа ви до вашия сървър / adminco, бих могъл да Проверете го на място
Предлагам ви да прочетете тук:
Преводът на ограничения за използване на API (AJAX)
4м символа месец / 400k часа не е достатъчно.
Аз обясних моя проблем, тъй като има tavenger5, който е един и същ въпрос.
Когато активирам MS опция, получавам 500 грешка на сървъра, когато се преведат страница в браузъра.
Аз не трябва да PM моя сървър подробности, ако той има проблем, трябва да се показват на пробната форум.
Независимо, е загуба на време, този мод не може да работи сега, Google ще плаща.
Никой не може да си позволи да плати $ 1000'sa месеца, и безплатни опции са на ниски лимити.
Това е гадно, но това е мъртъв, освен ако можете да намерите решение, по-добре, отколкото сегашните.
Пътните Фенове
Последната промяна е направена от Snake; 24-10-12 В 20:36.
Да, аз съм го четат и не е ясно каза, че няма ограничение от 50 ЛКД P / м, 500 въпроса грешката не се покаже на моя тест форум.
Но моля опитайте това решение: намери, ако има в вашия форум корен тази папка
vbet_translation_options
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 29-09-11 В 10:53.
4м символа на месец / на час 400k - е това, което казах.
Изчисли 10,000 нишка форум има около 450 милиона символа.
Така че това би отнело 112 месеца чрез MS или струва $ 9000 чрез Google v2.
Мислиш, че това е ОК?
****************************-
Аз погледнах за папка. Не съществува в корен или / форуми /
Последната промяна е направена от Snake; 29-09-11 В 10:57.
Да, ние работим как да се реши проблема граница, и кеширани данни ще намали сумата на превода.
Но, 500 проблема на грешка, моля, прочетете внимателно този пост: Vbet 3,5 ОСВОБОЖДАВАНЕ
И обърнете внимание, че е необходимо да качите vbet_translation_options за вашия нов форум корен, без това държавите-членки няма да работи, и ще има много липса е преводи
Разбира се кеширани данни ще намали преводи.
Но 10,000 темите ще се 100 + месеца напълно кеш.
Това е над 8 ГОДИНИ!
LOL.
Както казах, ние работим по идеи, които биха могли да ни помогне да подобрим нашите продукти всеки ден, проблемът все още съществуващите?