Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 5 123 ... ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 46

Тема: ОЩЕ бъгове - Караш ме побърква.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default ОЩЕ бъгове - Караш ме побърква.

Когато използвате Microsoft превежда страници получавате 500 вътрешна грешка на сървъра!
    Последната промяна е направена от Snake; 28-09-11 В 16:56.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Това е спешна. Google ме блокираха днес.

Не мога да си позволят да плащат за v2.

И когато имам нужда от Microsoft опция, че не работят.

Моите страници са превод на празен с Google v1.

Имам нужда от това определено най-скоро, моля!

Получавате 500 вътрешна грешка на сървъра, когато превежда страници с mircosoft!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Дали Google ти блок?, Аз съм с подобен въпрос, че някои нишка заглавия са изчезнали и преведен текст е празен, но ако променя на различни езици Заглавие на тема ... и т.н. се появяват

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Изглежда, че те направиха, но аз recenly успокоиха моя цялата db, така Айв много повече обаждания от нормалното.

Вероятно е 24-часова блок, но тя все още doesn't помогне опция Microsoft doesn't работа.

Виждам това MOD умира, MS опция е ограничено и Google се услугата.

Да, ако липсват части, вие сте се блокира.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Hmmmm, 24 блок час, аз се чудя, ако този случай с мен, сега е забранен Baidu паяк е имал около 350 на моя сайт всеки път (построена Министерството на отбраната да се отървете от тях), те блокират единични езици или всички преводи ?

Има ще бъде платена услуга за превод, която се поддържа в най-новата версия на vBET.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Ако забраната паяци страниците никога няма да бъдат индексирани, побеждавайки точка.

LOL, аз се опитах платена, аз използвах 1 милион символа в 10mins @ $ 20

Ако искате да започнете да плаща $ 1000 за трафик, а след това си решение, предполагам.
    Последната промяна е направена от Snake; 28-09-11 В 17:58.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Re: паяци, аз разбирам това, но Baidu паяци донесла малко трафик, но наистина всички глупости над ресурсите си, така и сега забрана най-китайски и други глупости паяци:
    Baidu
    Ичиро Mobile
    Сосо
    Sogou
    PSbot
    Yandex (руски Yahoo)
    Йети
    spinn3r
    .... Мога да отида

Ами, ако аз не се получават тези специално преводи ще трябва да отидете платени, но моите преводи .. и т.н. вече сметка за почти 12 милиона URL адреси, и много от моите страници са много съдържание, така че аз може да ме видите дъмпинг подкрепа за останалата част от света в моите форуми, което е истински срам. Току-що изчистих кеш (гост и база данни) и се 9Gb на пространството на гърба!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Е, аз успокоиха моя кеш, която е 6GB, повярвайте ми, че много URL-и не можете да си позволят v2 API, много хиляди.

Си паяка, страници само да се превеждат веднъж, така, дали Baidu го прави или потребител или Google не прави разлика.

Така че блокира паяци, е безсмислено.

Надявам се, че държавите-членки API работи, но съм направил някои четене и се ограничава до 50 повиквания минута, което аз силно съмнение е достатъчно, за да подкрепят повечето форуми.

Пътните Фенове
    Последната промяна е направена от Snake; 24-10-12 В 20:36.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

50 обаждания на минута? Господи!, това вероятно означава, че за останалите 59,99 секунди форум ми не ще си преводи , Какви са техните правила за кеширане на преводите, знаеш ли?, То не би било твърде лошо, ако можем да поддържаме преводите, това означава забавяне в trnslations продължение на няколко месеца, но eventualy тя ще настигне!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Аз съм с подобен проблем с преводи на английски (по подразбиране) не работи. Ако превключите към v2 работи за секунда, после на следващото зареждане на страница, не. Нещо, което е с Google Translate.

Страницата 1 на 5 123 ... ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •