Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 5 на 5 FirstПърви ... 345
Резултати 41 за 46 на 46

Тема: ОЩЕ бъгове - Караш ме побърква.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, обърнете внимание, че vBET 3.5.0 е в Бета етап и е ясно описан в свалите раздел:
    Изтегляне на последните БЕТА (нестабилна) Версия за vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Това е ясно е описано, че тази версия е нестабилна - всеки използва бета версия на собствен риск и той е наясно, че тя е нестабилна.

Бета версия е нормална част от всяка разработка на софтуер - Еврофутбол и други модове са пуснати в бета версия.

В случай на въпроси - просто го уведомяват за нас, така че можем да го решим и ако тя е от решаващо значение да се върнете към последната стабилна версия, която все още е на разположение в раздел изтегляне

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Това е загуба на време така или иначе, границата на МС е 4м символа на месец.

Когато позволиха v2 Google използва 4м символи в около 15 минути.

Дори и ако исках да плати $ 1000 за 50м символа (максимум на месец) от Google, ID ги използват в дни.

Това MOD е мъртъв, освен ако VBET може да се намери свободно начин, за да продължи.
    Quote Първоначално публикувано от r.dziadusz View Post
    Както казах, ние работим по идеи, които биха могли да ни помогне да подобрим нашите продукти всеки ден, проблемът все още съществуващите?
    Ето какво мисля аз.

MS граница вече е достигната.

Така че ...

Какво решение е там сега? Аз няма начин да се преведат направя аз!
    Quote Първоначално публикувано от r.dziadusz View Post
    Ако сте сигурни, че сте блокирани от Google (ако не можете да направите Tet от тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) Можете да пишете за тях, за да reaccess IP (това е също каза в пост, аз ви дадох), ако ще се използва "не само в Google", така главно Microsoft API ще достигне лимита си по-бавно

Също така, моля, не забравяйте, че vbet не може да промени границите на Google / MS, в момента ние предлагаме и Google API v2 за Comercial потребители, но ние търсим друг начин на превода
    Така че това, което се случва, когато Google изключите v1 API?

Тогава какво е решението?

Това не е дълъг определя срок, нали.
    Искам да споделя моя алтернативно решение

Мисля, че този мод никога няма да бъде мъртъв, и ще се върви напред, защото на основния му потенциал: по-голям форум, трафик и приходи, и толкова дълго, Еврофутбол, все още се използва като първи избор за софтуер за форуми. Ще има винаги решение, и не винаги да бъде сам

Аз предлагам отново функцията "Моето запитване тук:

Ръчно редактиране на други превод език резултат / кеш, от администратор

няма нужда от превод на двигателя там всички (за да не счупи някой TOS или ограничаване), само ръчно превод от човешки, неограничен, сейф, и най-добрия превод резултат, В зависимост от това колко човек превода abillity. Admin / персонал / модераторите / членове могат да участват помогне ръчен превод

всъщност, тъй като все още не дават тази функция, поискани миналата година още по-горе резба, мен и моя екип вече направи това за някои пост, около 20,000 мнение след няколко месеца се добавят ръчно превежда, неговите творби, заедно с Google Translate на поста. Не перфектен METHODE, но аз съм доволен достатъчно с него, и всички разбират превод резултат, докато искането на функцията по-горе са дадени

Така че аз съм просто редактиране на поста, от администратор / персонал, защото те могат да редактират някой пост, и добавете под оригиналната публикация, (премахнете пространство след / notranslate и / цитирам), за да я накара да работи в собствения си пост

[Цитат]
    Това е ръчно преведе текст (или ръчно превежда изображение на информация)
    [Notranslate]
    Вашето ръководство преведе текст тук
    [/ Notranslate]
    [/ Цитат]

Резултатът е като този

защото експеримент и опит до сега, персонала ми и малко трикове, за да се направи ръчно превод много по-бързо, дори аз не съм го осъзнах преди, така че няма проблем за ръчен превод на скоростта за мен, ако искането за тази функция може да даде
    Последната промяна е направена от basketmen; 30-09-11 В 18:48.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Току-що прочетох цялата нишка от самото начало и също имам малко повече информация за проблема.

Google Translation API v1 се готви да бъде затворен, така че те поставят повече ограничения, това, което не е изненадващо - това бе обявено преди месеци.

Изтриване на цялото си кеш, не беше умна идея. Можете да се оплачете сега, че ще бъде скъпо, за да Гор преводи (която вече е безплатно), но е безсмислено - това е Google Translation API v2, които такси не сте ни. Моля, насочете се оплаква на Google. Тук можем само да ви кажа, че ние забелязахме вашето мнение и ние не оказват влияние в тази област.

Моля, използвайте Microsoft тестер да се определи какво е това нещо не е наред с вашата връзка Microsoft. Ако не, то моля, изпратете данни за достъп, точно както Радек ви попита преди, така че ние ще бъдем в състояние да провери какво се случва.

Ние с удоволствие ще добавим всеки друг превод API кои Условия на услугата позволява за това. vBET вече е подготвена за лесно добавяне на нови доставчици на преводи. Моля, посочете всеки, който искате да бъде поддържан в vBET

Моля кажете ли стомана нужда от помощ в тази област? Ако продуктът е вече деинсталиран Предполагам, че няма повече нужда от помощ в тази област - право?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Е, как да план за обслужване на нови клиенти Майкъл?

Как са те да преведат BIG нови форуми от нулата.

Вашият софтуер сега е безполезна, освен ако не се събуди и да се намери начин за хората да го използват.

Честно казано аз не се грижи, аз мога да го вземе или да я оставите.

Тя ви е, че вече не е бизнес.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Същия начин, както до сега. vBET от самото начало осигурява преводи от доставчик на външните. Сега ние можем да подкрепим много доставчици - така че обслужването на нашите клиенти още по-добре, отколкото преди.
    Всеки, който използва vBET е наясно за външни доставчици за превод и той знае, че той трябва да бъде в състояние да използват тези услуги. Той е включен в Лиценз vBET сме наясно за това.

Кои са те? И защо сте ме питате за други решения? Ако ме пита за съвети за такива форуми тук са няколко:
    1. Добави към vBET игнорирани страници като много съдържание, както си мислиш, не е важно за преводи
    2. Ползват безплатно преводачески услуги първо
    3. За да се избегне достигането на безплатно преводи ограничават прекалено бързо - да ограничи поддържани езици. Добавяне на нови от време на време, когато Кеш паметта е пълна.
    4. Дори, ако използвате платени преводи - ограничаване на поддържаните езици за тези, които смятате, че са най-важни за вашия форум. И дори и след това да го ограничи повече - след време можете да добавите още езици, ако откриете, че разходите са ОК за вас.
    5. Ако не използвате Google Translation API v1 - не изчистите кеша на базата данни и да забраните автоматичното почистване, или поне промяна кеш време, за да живеят до много по-дълго (избегне плащането за същия преводи)
    6. Избягвайте превод на SPAM, чрез проверка на мнение, докато тези са публикувани.
    7. Потърсете други преводачески услуги, които Общите условия позволяват да го добавите в vBET и да ни уведомите за тези - с удоволствие ще подкрепим възможно най-много API за превод
    Тези няколко съвети, които дойдоха при мен в момента.

Нашият софтуер е все още едно и също нещо, както преди (и дори по-добре), така че е много полезно. Тя може да бъде по-скъп, но е толкова полезни, колкото е било преди и дори повече, защото ние се добавят нови функции

Имате ли нужда от допълнителна помощ в тази тема?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Без отговор - предполага, че няма повече помощ е необходима тук. В случай ако е - Моля напишете тук, ние ще промени състоянието на отвори отново.

Страницата 5 на 5 FirstПърви ... 345

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •