Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: Задвижването гост кеш от CDN?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Задвижването гост кеш от CDN?

Забелязал съм, че има буквално милиони файлове, които се създават в кеш гост файл. Чудех се дали си струва да се обслужват тези файлове на CDN, за да спаси малко от честотната лента на уеб сървър. Дали ще има един лесен начин да направите това?

Аз съм в момента с помощта на MAX CDN кофа. Нямам нужда да качвате файлове кеш гост на CDN, тъй като тя е огледало, но това допълнително хубаво функция, за да има вместо просто отражение на всичко.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, обърнете внимание, че Guest кеш служи пълен кеширани файлове само за потребители, които не са влезли инча Така че, преди такъв файл се излъчва първо ние трябва да признаем потребител е влезли в системата в реално система. Също така трябва да се уверете, че всички файлове са още една. Моля, обърнете внимание, че за важни страници от кеша на времето по подразбиране, за да живеят, е само 1 час. И в случай, ако можете да разпознаете, че някои страницата се кешира, тогава вие трябва да се пренасочат там в някои вътрешни начин (не може да бъде от браузъра, в противен случай Google ще се побърка), вместо на стрийминг от истински форум. така че не може да има някои въпроси. Особено, че vBET признава, кеша е актуален от файла метаданни, така че се предполага, че файлът съществува в местните файлова система точно сега (все още може да бъде празен файл, само за да поддържа метаданни).

Не знам подробности CDN - може да ви даде линк към страница с допълнителна информация за нея? В този момент аз нямам Достатъчно знания, за да каже точно как да го направя.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както виждам, това е за статично съдържание. Гост кеш не е статична:
    1. Тя се използва само за гости
    2. Тя се обновява доста често (по подразбиране веднъж на час)

Аз предлагам да поиска въпрос да MaxCDN за ограничения и възможността да го използвате в такъв случай.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Тяхната услуга може да се използва като файл депозитар механизъм, просто трябва да е там, за да качват и свалят от техните "диск". Нещо като Amazon S3 може да бъде по-добър вариант за това, тъй като това непременно не трябва да бъдат разпределени на различни сървъри. Мисля, че най-важното е, че кеш гост заема толкова много място на моя сървър, че това е все по-скъпо да направите резервно копие на всичко. Само руски папка е 23GB, преди да го почистват.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Можете да пропуснете кеш директория по време на резервно копие или забраняване на кеша за гости за някои страници. Нещо за нещо - да използвате по-твърд диск (което е по-евтин) и благодарение, че по-малко памет и CPU. Гост кеш кешира пълен HTML изход - че е, защо е скъпо място на твърдия диск, и това е защо тя е толкова голяма, за процесора и паметта.

За да го приберете в извън сървъра - ние не го подкрепят в момента. Ние може да помогне да дава съвети за това как тя работи сега и къде да търсите, ако искате да направите промяна.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Предполагам, че основната причина за желанието да съхранявате неща на CDN е скоростта (на сървъра ще бъде по-близо до потребителя), и когато файловете, като че се съхраняват в моя файлова система, те отиват при резервно копиране на дискове, които могат да се скъпи, особено , когато са съхраняване концертите на файлове, че не е нужно да направите резервно копие.
    Последната промяна е направена от tavenger5; 22-09-11 В 23:11.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

FYI преди започнах изтриване на кеша папки ми vbet_guestcache папка над 280g. Това е много пространство за едно приложение се. Да не говорим, имам само 10 преводи поддръжка.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •