Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 12

Тема: vBET 4.4.2 Издаден

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default vBET 4.4.2 Издаден

Здрасти

Знам, че планирахме да освободим първия vBET3.x но Google вече даде нов превод API v2 (платен един), така че трябваше да приемем плановете си към действителната ситуация. vBET 3.x ще има тези промени в следващото издание

Така че тази версия добавя поддръжка за Google Translation API v2. В този момент тя поддържа 3 превод API:
    • Google Translation API v1 (предлага се само до 1 декември 2011 г.)
    • Google Translation API v2 (платени един)
    • Преводът на API на Microsoft (безплатно)

Точно сега, ако искате да ползва платен Google API, тогава трябва да включите Google Translation API v2 ръчно в момента (Admin CP-> vBET-> Превод Доставчици-> Използване на Google API v2. След 1 декември ние ще премахнете тази опция, тъй като има ще бъде вече няма друг избор.

Тъй като тази версия за нови инсталации по подразбиране vBET конфигурация използва само безплатни езици - така че тези, поддържани от Microsoft превод API. Също така по подразбиране кеш време за живеене е 90 дни (тъй като Google Translation API v1 не се използва по подразбиране ние нямаме 15 дни кеш ограничение - все още в описание на параметъра няма за това ограничение за Google Translation API v1 потребители). Също така нова опция е на разположение за почистване на кеша - можете да кажете кои маси трябва да бъдат почистени. Благодаря, че е, че искате да имате безплатни и платени преводи, можете да имате почистени кеш за безплатни преводи и да го поддържате в крак с нарастващото качество. В същото време няма да премахвате преводи, за които сте платили, така че няма да се налага да плащате отново и отново за същия превод Това също е конфигурация по подразбиране vBET - така че само таблици за преводи на Microsoft се почистват сега. Ако все още използвате API за превод на Google v1 моля, включете почистването за останалите езици, за да спазвате Общите условия на Google (15 дни ограничение за кеширане).

Моля, обърнете внимание, че новите стойности по подразбиране за стари параметри не оказват влияние на форуми по време на обновяване (ще имате стария си стойност). Все още за новите параметри (като таблици трябва да се почистват) ще имаме стойности по подразбиране, защото не сте имали предишната стойност.

Така че в кратки думи: тази версия е готов да Ви дават безплатни преводи и дава възможност чрез промяна на конфигурацията за подкрепа на всички 53 езика.

Ново:
    • Подкрепа за Google Translation API v2
    • Конфигурация за почистване на кеша (кои езици трябва да се почистват)

Промени:
    • Конфигурацията по подразбиране vBET подготвени за свободно преводи

Поправен Bugs:

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Чудесно! Ако аз upgrad от vb3 vb4 да използвате vbet4 кеш ми ще трябва да започнете отново?
    Последната промяна е направена от Snake; 01-09-11 В 22:00.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Чудесно! Ако аз upgrad от vb3 vb4 да използвате vbet4 кеш ми ще трябва да започнете отново?
    Не - кеш ще остане, тъй като е. Просто направена актуализация - не преинсталирайте (не деинсталирате и инсталирате отново - по време на деинсталиране на всички кеш маси са отпаднали). Моля, обърнете внимание, че vBET3.x също ще подкрепи Microsoft преводи API и Google Translation API v2 - това е основният ни приоритет в момента Така че не трябва да актуализира целия Еврофутбол и всички плъгини само за това.

Все пак, ако имате лиценз за 4.x Еврофутбол Аз лично мисля, че е доста добър двигател и си струва да се актуализира (просто да са готови за въпроси ), но не правете това само за vBET нови преводи - ще ви го дадем в следващото vBET3.x освобождаване.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Text automatically translated from: Russian to: Bulgarian
    Translated text
    и как да се създаде форум на Еврофутбол 3.8.7 Prompt ??((( (безплатната версия)
    Original text

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здравейте,
    Моля, прочетете за Еврофутбол 3.x от тук vB3 общи дискусии - vBulletin.org форуми ако искате да попитате за безплатна версия на нашия продукт vBet за vBulletin 3.x, моля, отворете нова тема в Безплатно Версия vBET2.3.x

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Къде мога да получа информация за платена услуга от Google? Колко ще струва и как да го създаде чрез тях? Благодаря.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Къде мога да получа информация за платена услуга от Google? Колко ще струва и как да го създаде чрез тях? Благодаря.
    Обърнете внимание тук Платената версия на Google Translate API сега е отворена за бизнес - Блог на Google Translate той може да работи на много скъпи за форуми, те ще таксува 0,05 $ на 500 думи!

Аз просто взех средна нишка на 9 мнения, Включително всички postbit текст 3456 думи което се равнява на $ 1,76!, Така че преводът ще струва абсолютно богатство!

Дали свободен API напълно? Има ли алтернатива като bablefish AltaVista?
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 04-09-11 В 18:28. Причина: Добавена за изчисляване на разходите!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Моля, имайте в предвид, разходите, дадох по-горе е само за един превод.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Обърнете внимание тук Платената версия на Google Translate API сега е отворена за бизнес - Блог на Google Translate той може да работи на много скъпи за форуми, те ще таксува 0,05 $ на 500 думи!

Аз просто взех средна нишка на 9 мнения, Включително всички postbit текст 3456 думи което се равнява на $ 1,76!, Така че преводът ще струва абсолютно богатство!

Дали свободен API напълно? Има ли алтернатива като bablefish AltaVista?
    Ето и подробна ценова за Google Translation API v2: Цени и Условия за ползване - Google Translate API v2 - Google Code
    Това е $ 20,00 на 1 000 000 знака. Тя се брои не с букви, с думи.

Също така има няма ограничение на времето за кеширане на Google Translation API v2 резултати. Така че не са на платен отново и отново за един и същи превод. Така че изчисленията ви липсва едно нещо - че след превод на 1-ва нишка, vBET вече са кеширани присъди за статични GUI елементи. Също така според резултата, в една нишка 9 мнения с обобщена сума от знаци, 17 600 - това прави средно почти 2 000 символа на пост. Това не е типичен пример. Много мнения са по-малко от 60 символа (точно като предишния пост). Например този отговор има по-малко от 1300 знака и е дълъг отговор като в продължение на много форуми. Разбира се не всяко правило, но аз мисля, че да се изплаши до смърт с помощта на само един пример, който не е твърде често в продължение на много форуми.

Така или иначе - цени като ценообразуване - тя е до Google, как искат да продават своите услуги и на потребителите ще използват тези услуги или не.

В отговор на въпрос за безплатна алтернатива - Да - vBET4.x вече поддържа напълно безплатно Microsoft преводи API -Тя не поддържа толкова много езици, като Google, но тя все още е 35 езика. Така че vBET клиенти могат да ползват безплатни преводи, дори след превод на Google API v1 ще бъдат затворени. Най-малко като дълго Microsoft превод API е безплатно, но тук също сме готови да се развива - vBET сега го прави лесно да добавите нов превод API.
    Последната промяна е направена от vBET; 04-09-11 В 19:36.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Майкъл, благодаря за подробен отговор, аз разбирам какво се опитват да кажат, но за съжаление дадох пример е много често в моите форуми, аз имам много много много по-дълго.

Радвам се, че ако се опитам платена услуга на Google и тя работи в прекалено скъпи аз все още ще ба в състояние да предложи преводи в моята форуми

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •