Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Не могат да дават коментари на CMS предмети

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Default Не могат да дават коментари на CMS предмети

Това съобщи по-рано тук, но нова тема изглежда е в ред:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Аз съм с този проблем отново, където той не позволява да пускате коментари към статиите CMS. В конзола Firefox грешка, тя показва това съобщение, когато се опитвате да оставите коментар:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") е нула

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

В този момент тя не се поддържа. Ние ще работим за подкрепа на [Lang] и за членове на CMS. Предполагам, че имаше някакъв въпрос, преди да тръгнем, това не е необходимо, но аз ще го проверите отново и да видим какво се случва там.
    Michał (vBET) сега е на почивка и той ще бъде в понеделник. Аз ще се опитам да се намери решение за вас.

PS Аз само тествани CMS статия с Lang BBCode добавили ръчно и го превежда глоба. Моля, направете тест статия с Ланг и langtitle BBCode добавили ръчно, и да провери как се държи. Може би, когато сте променили вече съществуващите статия е взета от кеша на Еврофутбол и промените не е бил признат.

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Това не е за превода на CMS статии. Коментари на статии CMS не могат да бъдат публикувани на всички, дори когато те са в нашия език сайт по подразбиране.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Залепете тук URL на тази страница, когато мога да го тествам?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ок, трябваше да го проверите няколко пъти, но аз бях в състояние да се възпроизвеждат. Това е vBET бъг. Ако потребител има си език по подразбиране, различна от форум език, след това vBET добавя допълнителна опция за редактор. Тук сме забравили да се провери това състояние и ние винаги добавите някои Java Script, дори и ако опцията не е добавена това е причината за проблема.

За бързо решение на проблема, моля:
    1. Отидете до Admin CP -> Plugins и продукти -> Plugin Manager
    2. Вижте име плъгин: Работете езика по подразбиране за коментари CMS статия
    3. Edit - намерете:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Заменя се с:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    Това се тества и ще бъде включен в следващата версия. Моля, потвърди, че помагат.

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Това определя работи страхотно и сега могат да коментират статии CMS отново. Страхотна работа в намирането на този проблем!

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Бяхме щастливи да ви помогне, за всеки друг въпрос, вие сте повече от добре дошли да попитам.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •