Вижте приложената снимка на екрана. Това се случва само с Google Chrome и Firefox на страниците на CMS. Като гост, това не се случи.
vBET настройки са зададени Flags в най-долния колонтитул.
Edit: Не мога да качите прикачен файл.
Ето картинката:
Вижте приложената снимка на екрана. Това се случва само с Google Chrome и Firefox на страниците на CMS. Като гост, това не се случи.
vBET настройки са зададени Flags в най-долния колонтитул.
Edit: Не мога да качите прикачен файл.
Ето картинката:
Също така, на forumhome преводач знамена са под форум блокове
Имате ли все още Еврофутбол оформлението по подразбиране на вашия форум? Виждате ли това се случва по подразбиране оформление твърде?
Ние го проверява на нашия тест форум и той работи добре за по подразбиране оформление. Моля, обърнете внимание, че при промяна оформление някои автоматични пускането може да работи не както се очаква (защото на други стилове - автоматизиране на пускането е прост текст конкатенация, в подходящо място, но стилове може да променя мястото на дисплея). В такъв случай просто използвайте обичай определяне на място за знамена и да го настроите ръчно в подходящ шаблон, или промяна знамена шаблон.
Да. Ние го имаме, и от нашия тест форум - това е ОК. Автоматизиране на пускането работи добре. Това е върха на долен колонтитул. Само оформление е сляпо и в началото на долен колонтитул е, до мястото на колоната. Можете да го проверите в HTML източник - знамена са само върха на Еврофутбол футър. Можем да проверим прави някои стилове за знамена блок ще промени позицията си, ако искате.
За да разрешите проблем с форумначало флагове моля просто редактирате vBET флагове и добавете към основната DIV Секция:
Ние ще тества ли е подходящо и за други знамена на място и ако след това ще се добавят в следващата версия.Code:style="clear: both;"
Редактирано:
Това ще реши проблемите Вашия щанд. Аз просто провери отново първото издание отново - и аз бях в състояние да го възпроизвежда (първи път ми липсва информация за браузъра).
Редактирано 2:
Просто го проверихме за Opera, Chrome, IE, Mozilla - решение работи OK за всички тези браузъри на всички знамена места. Това ще бъде включен в следващата версия.
Последната промяна е направена от vBET; 06-08-11 В 18:48.
Благодаря за поправката!
Няма проблем. Той вече е включен в vBET4.4.1