Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Редактор въпрос.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Question Редактор въпрос.

Аз съм редактор въпрос на моята vbcms страница. Сега това се случва само за администратори. Всеки път, когато гледате статия редактор липсва. Когато разглеждате тази статия, като обикновен потребител на редактора се показва добре. Съм решил, че това всъщност е проблем vBSEO, но за съжаление поради политика на vBSEO за vBET Не мога да получа каквато и да е подкрепа. Така че се надявам вие ще можете да ми помага. Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако това е vbseo въпрос, моля отидете vbseo екип за поддръжка. Моля, проверете такъв, наречена "политика" е OK според техния лиценз, ако искате. Ако и те имат право да откаже подкрепа за форуми, като всички други модове (наистина глупаво), тогава моля, направете това, което е необходимо, за да получите тяхната подкрепа. Можете временно да забраните на вашите модове, архивирате вашите редактирани vbseo файлове и качване на оригиналния. Тогава те няма да имат извинение да откаже подкрепа. Ние не можем да бъдем отговорни за други продукти, нито други продукти на екипи за подкрепа ... Особено когато тези екипи използва лъжи против нашите собствени продукти и практики, които наистина се надявам да не са юридически.

Ние не сме в състояние да поддържат vbseo код - ние просто не го знаят - това не е нашият продукт.

Имате ли нужда от всички свързани с помощ, за да vBET тук?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Можете да изтриете това Михал. Извинете. Успях да се получи това, определен от себе си. Това няма нищо общо с vBET.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Голям Благодаря за инфо!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •