също така, когато видите групата връзката на дискусията ще бъдат:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html
Благодаря за внимание - ние ще я коригираме.
Поправи - ще бъдат включени в 3.3.0
Ако групата съобщение langtitle BBCode след оригиналния текст ще бъде показан в URL. Разбира се, на страницата ще бъде преведен. Вижте тук за exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
не е фиксиран
виж URL Lang
това ще бъде една и съща за всички езици
Преведено от Еврофутбол Foundation (vBET)
и какво abot последните 2 отговори от мен в тази тема
последните Obe е от бърз отговор и написах на английски език и работи перфектно whithout всеки флаг
но виж pefore отговор, то аз използвам отговора пост и това ще покаже текстът на английски език в знаме област, дори да е английски
всяка обясни
Той е фиксиран и работа, точно както е описан:
"Ако групата съобщение langtitle BBCode след оригиналния текст ще бъде показан в URL"
Тя трябва да бъде по този начин, тъй като vBSEO не поддържа групови дискусии в добър начин - това означава, че можете да промените URL както искате, (толкова дълго, колкото префикс е ОК) и ще има не 301 пренасочат. Поради това ние не може да подкрепи превод там, иначе би ефект дублиране на съдържание. Тя е безопасна в случай на мнения - има vBSEO пренасочвания, ако URL не е правилна.
Да и много проста - Google твърди, че е на арабски езикНа този форум, за да приеме Google решение, ако то е 0,1% сигурен за това. Но аз мисля, че вече знаете как работи ...
Също така, наистина има текст на арабски - под URLНие не сме на този, който правят Google алгоритми - моля, не стреляйте пратеникът
2-ри Вашето съобщение не нямат връзка с арабски - това е чист английски и Google признати по подходящ начин. В първия използвате щанд - английски и арабски. Изглежда, че Google е по-арабски език от английски.
Моля, не променяйте това първото съобщение - ще го използвам точно сега да тестват вмъкване оригиналния текст от JavaScript - изглежда, че има някакъв проблем с това съобщение и искам да го разреши преди производството (vBET 3.3.0 е публикувано днес в няколко часа).
EDIT:
OK - тествана и коригирана(Въпрос JavaScript)
Последната промяна е направена от vBET; 17-01-10 В 16:19.