Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: геолокация или ip2location и други предложения

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default геолокация или ip2location и други предложения

аз имам огън лисица в арабски Така че, когато посещават вашия сайт, ще ме пренасочи към арабски Lang>> Това е наред
    , но аз също използва т.е. в английската версия и тя ще използвате вашия сайт в английската версия
    има ли някъде, за да добавите abilit да направи допълнителен фактор за това с помощта на geololcation или ip2location, че също ще се увеличи най-добрите подразбиране Lang избор за vistor, че първото посещение на главния сайт

още нещо:
    и requist highlite образ на използвания език в превод страница

, което е важно за мен:
    когато потребителят избере оригиналния език по подразбиране на сайта
    той трябва да получи по подразбиране, когато използването на сайта без какъвто и да е превод и той иска да отговаряте или да добавите нишка: вариант на езика е по подразбиране за него: Не добавяйте език BBCodes

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

също:
    бърз отговор в група disscussion аз го виждам, не се поддържа

и има някои бъгове, които съм написал за това:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за вашите мнения и предложения. Моля, имайте всяко предложение / доклад за грешка в отделна нишка - тя ще направи управлението на тези много по-лесно. И също така, не е необходимо да точка на други теми - виждаме тези и четем всеки пост в този форум

За вашите предложения:
    - Геоложки местоположение: както вече бе отбелязано, ние сме с настройките на браузъра и ние нещо, което тези годни по-добре, тъй като хората могат да бъдат изложени на дома и ако сте става за 2 седмици в друга страна, не означава, че автоматично, че техен език Също така тя ще засяга не само изпълнението, но също така ще обсъдим как може да се отрази роботи да индексира вашата страница. Както знаем, роботи не се използват език "бисквитки", но има IP, което сочи към някаква посока. Сигурни ли сте, че искате робот да бъдат пренасочени?
    - Подчертават снимки: добавени в списъка TODO
    - Език по подразбиране са същите като форум език: в такива опции случай да добавите BBCode кимване показва на всички (не смисъл, тъй като езикът му е един и същ език обява форум) - така че аз не разбирам въпроса. Бихте ли могли да го опиша повече?
    - Бърз отговор за групова дискусия: добавен в TODO списък. Мисля, че вече трябва да се поддържа, но може да има някакъв бъг или ни липсва някъде в групова дискусия. Ще бъде наред в 3.3.0.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Active флаг Маркирайте Done - ще бъдат включени в 3.3.0

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •