Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Fatar грешка след като инсталирате

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jul 2011

Arrow Fatar грешка след като инсталирате

Здравейте, аз деинсталиран безплатно 2.4.4

и инсталирани, конфигурирани 4.x да Readme

Аз получавам тази грешка, когато се опитвате да отворите форум или превод на CMS:

Внимание: require_once ([пътека] / включва / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require-веднъж]: не успя да открие поток: Няма такъв файл или директория в [пътека] / включва / class_friendly_url.php (287): оценка () " г код на ред 4

Фатална грешка: require_once () [function.require]: Failed отваряне / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php "(include_path ='.:/ usr/lib64/php: / ЮЕсАр / ИЪ / PHP ") в / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): оценка ()" г код по линия 4
    Последната промяна е направена от vforum; 19-07-11 В 21:31.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Проверете дали сте качили всички необходими форма съдържание vBET пакет за вашия форум. Тя изглежда като да пропуснете този файл. Моля уверете се, че сте качили файл / Включва / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Ако го направите, моля PM ми Достъп до подробности за Admin CP и FTP - аз ще проверите какво се случва там.
    Последната промяна е направена от vBET; 19-07-11 В 17:45.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както е описано в PM въпрос е изчезнала - това е FTP клиент вина, които промениха имената на файлове на малки букви. Така че аз съм затваряне на тази тема. В случай на други въпроси, моля създайте една нишка на една емисия

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •