Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 15

Тема: Фатална грешка: Не може да redeclare vbseo_thread_seotitle () (Все още не са затворени)

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ок, намерих частично решение на проблема.

Charset ми е с главни букви (ISO-8859-1)
    След като аз го променя на всички малки букви vBET работи с изключение на за главната страница на форума.
    (Трябва да се включите в инсталация за употреба или промяна на кода, така че да работи с главни букви )

Отначало си мислех, вписванията в Определете Homepage Aliases са проблем,
    , но дори и без записи на началната страница на форума се даде същото съобщение за грешка.

По-конкретно:
    Ако Определете Homepage Aliases е празна, само английски език (превод, като domain.de / / като основен форум страница) работи
    основният ми език (domain.de) даде грешка.

Ако добавя вписванията index.php и index.php? за Определете Homepage Aliases след това получава райета / EN / част от URL адреса и английски и немски език не вършат работа.

Моля съвети

PS: напускане Определете Homepage Aliases Изпразнете ми дава малко стомаха болка тъй като това е сериозен PR теча, ако 3 основни форум URL адреси (index.php, index.php? и /) са налице
    Последната промяна е направена от StarBuG; 12-12-09 В 19:53.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте.

Радвам се да чуя, че сте стъпка по-близо и все още съжалявам, че се случва да бъде толкова болезнено във вашия случай. Надявам се, че наслаждавайки се на vBET, когато най-накрая работи, ще покрие всички тези проблеми

За долната и горната случай - има значение само за UTF-8 Charset, и тя е описана в наръчника. Вашият промяна имали нищо общо с "Не мога да redeclare vbseo_thread_seotitle ()"- Тъй като сте в PHP, за толкова дълго ли да си представите, че това комуникират ясно казва, че тази функция вече е обявен за АБН не може да бъде redeclared Така че трябва да бъде съвпадение, но хубаво съобщение, че не сте вече този въпрос.

За нов. Моля, уверете се, че имате добри vBET конфигурация и Htaccess - особено когато вашия форум е в поддиректория, в URL. vBET опции в главна категория са важни - да проверите тези и прочетете описанията - не се използват, ако не е уместно.
    Не мога да ви кажа много повече, тъй като вие не даде съобщение за грешка, или реално URL форум. Моля, PM мен адрес на вашия форум, така ще бъда в състояние да видите това поведение.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •