Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 21

Тема: ¿Как да конфигурирате бутона редактор за продукт BBCodes?

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Ще подробно определение на кодиране модификация, имам нужда и бих искал да ви бюджет за това.

Това е не само избягване на превод между 2 езика: Състои се от нова конфигурация гледане на разположение (не се превежда на испански и каталонски) като имплицитни режим за форум.

Тя следва да бъде допълнена от начин за отбелязване на мнения каталонски в някои автоматизиран начин (Google дозирани заявка ¿?), Преди да се реактивира autodetection.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Признавам, Java-оригиналната версия режим на гледане е доста подходящ за двуезични нашия контекст.

Не бях го тествали до сега, тъй като аз въпреки че е предназначена само за изпълнение SEO.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Виждам 2 мнения, преди да са с молба за помощ, но в последният ви се пише, че практическото решение е подходящ. Така че, приемайки - Имате ли нужда от повече помощ тук или то вече е ОК? Идентификация правим - какво имате нужда?

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

, Свързани с темата на тази тема, аз все още мисля, че един бутон в редактора за автоматизиране на BBCodes вмъкване членове от персонала ще бъде страхотно.

Що се отнася до моя бетон форум, аз ще подробно моите нужди като проект в друга тема.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Така можем да разгледа този затворена, или все още малко помощ тук е необходимо?

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Има Възможни са прости решения на въпроса, имате:
    1. Включване на автоматичното разпознаване на езика (vBET опции в Admin CP) - потребителите просто ще пишат съобщения и vBET ще го непрозрачно в Lang BBCode автоматично
    2. Force на потребителите да задават по подразбиране език (също опция в vBET) - когато потребителят е поставил си език по подразбиране, че езика форум vBET автоматично се добавят към редактор опция BBCode (не като бутон, но подобно на радио бутона - разгъната на езика, или не) - можете да видите как тя работи дори и в нашия форум - просто настроите езика по подразбиране, различни от английски (CP Потребителят).
    И двата варианта не са идеални за нуждата ми.
    Бих се наложи като член на персонала, за да има начин да променят съобщение амбалаж език само с едно кликване.

Може би това не е отстраняване на проблеми, признавам. Можете да преместите характеристики предложения, ако сте съгласни.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

ОК, но за какво ли нужда от тази? Аз трябва да разберете това, което е наистина необходимо. Вече отвори друга характеристика на искането за създаване на прост инструмент, който ще обгърне всички вече създадени съобщения по подходящ начин в Lang BBCode. Така че, ако ще има това, след това всички стари съобщения ще бъдат обвити. Също така, ако е включен автоматично разпознаване на езика, всички нови входящи съобщения ще бъдат обвити по подходящ начин (с изключения, където Google няма да признае език). Така че в такъв случай какво да кажем за този бутон? Моля, да ни даде пълна сценарий, как си мислиш, че ще се работи. Аз разбирам, искате да имате бутон, но аз наистина не разбират необходимостта и аз не съм сигурен, че вече са обхванати от другата функция искане. Особено, че вие сте написали сега, че този бутон е за член на персонала, така както сега разбирам, че е за коригиране на съобщения, които не са опаковани в Lang BBCode подходящо. Моля, коригирайте ме, ако се разбират погрешно.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Дори и с autodetection поддръжка, бих искал да предоставят на потребителите лесен начин да покаже, те са с изписване на каталонски, тъй като те пишат на испански и каталонски във форума.

Ако autodetection работи 100% не е задължително, но мисля, че е много прост и е по-гъвкав за двуезични от радио Бутон за избор на: BBcode / не BBCode

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така. Аз бях загубил, защото в предишното съобщение видях, че не е за членове на персонала, за всички членове. Така че аз не бях сигурен какво, за това трябва наистина да съществува.

Сега аз разбирам (съжалявам, ако сте го написал преди, и трябваше да го повтарям).

Вашата заявка, че е твърде уникален за специално за вашия нов форум, за да бъдат включени в официалното съобщение. Така че ние не планираме да го включва в vBET. Особено, че с автоматично откриване позволи това наистина не е необходимо и както каза Алберт Айнщайн "нещата трябва да бъдат толкова прости, колкото е възможно, но не по-прости". Ние мислим, че даването на такава бутон само ще обърка потребителите, които ще си помислят, че те трябва да щракнете върху него в случай на писане на каталонски. А това намалява използваемостта на форума. Прости решения - като просто напишете какво искате и нека системата за грижи за останалите - са по-добри за потребителите, по наше мнение.

Но ние можем да ви помогне да добавите такъв бутон.
    Както вече писах, че ще бъде лесно, ако използвате вече съществуващата функционалност и промяна на външния вид от него. Така vBET Вече знае как да се обвиват в Lang BBCode, в съответствие с допълнителни данни от редактор. Всичко, което наистина се нуждаят от, е да промените външния вид на него (имаме радио бутона, вие искате просто бутон) и да я включите винаги (които включват по-специално състояние).
    И така - вие вече знаете как да добавите бутона, както показва изображение включват в първия пост. Това, което вие също трябва да:
    1. включва скрито поле:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Включете прости Java Script, който ще положи там каталонски код (не е тестван):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Моля, обърнете внимание, че могат да се извършват по-сложни, за да се позволи на определени / махнете бутон
    3. Изпълнява функция на Java Script, когато натиснете бутон. Така че в вашият бутон добави:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Ако не искате да направите по-сложна функция (която ще бъде в състояние също да махнете стойност), тогава можете просто настроите функция орган в OnClick атрибут и не включват Java Script като функция на всички.
    Също така, моля, имайте предвид, че, ако искате тя да бъде удобен за потребителя, което предполагам, за да добавите този бутон, като превключвате бутон, така че потребителят ще знае, той вече е включен или не. Това би било всички много по-просто, ако желаете да добавите има отметка, а не на бутон, но с бутон е възможно да го направи, просто по-сложно, ако искате да го направи (така създаването и изключване)

Моля, обърнете внимание, че тази промяна ще бъдат видими, след като потребител се ангажира съобщение - така тя ще бъде използвана на сървъра страна.

Ако искате тя да работи на браузъра страна, не трябва 1-ва стъпка - само Java Script функция към бутона, който ще се от номер (или от структура, ако вие не може да предскаже ID редактор) площ текст редактор и добави в съдържание на отваряне и затваряне Lang BBCode. В такъв случай вие също не трябва да се притеснявате за всяко превключване бутона (потребителят просто ще видите, че тя вече е добавен в редактор). Само ти, трябва да провери, това е вече опакована (текст започне от Lang BBCode) и да се игнорира натиснете бутона в такъв случай (за да избегнете опаковане на няколко пъти).

Моля, информирайте направите имате нужда от повече помощ тук. Ако отговорът е да - моля кажете къде особено.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Благодаря!

Много подробно и добре обяснено, благодарение.

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •