OK така. Аз бях загубил, защото в предишното съобщение видях, че не е за членове на персонала, за всички членове. Така че аз не бях сигурен какво, за това трябва наистина да съществува.
Сега аз разбирам (съжалявам, ако сте го написал преди, и трябваше да го повтарям).
Вашата заявка, че е твърде уникален за специално за вашия нов форум, за да бъдат включени в официалното съобщение. Така че ние не планираме да го включва в vBET. Особено, че с автоматично откриване позволи това наистина не е необходимо и както каза Алберт Айнщайн "нещата трябва да бъдат толкова прости, колкото е възможно, но не по-прости". Ние мислим, че даването на такава бутон само ще обърка потребителите, които ще си помислят, че те трябва да щракнете върху него в случай на писане на каталонски. А това намалява използваемостта на форума. Прости решения - като просто напишете какво искате и нека системата за грижи за останалите - са по-добри за потребителите, по наше мнение.
Но ние можем да ви помогне да добавите такъв бутон.
Както вече писах, че ще бъде лесно, ако използвате вече съществуващата функционалност и промяна на външния вид от него. Така vBET Вече знае как да се обвиват в Lang BBCode, в съответствие с допълнителни данни от редактор. Всичко, което наистина се нуждаят от, е да промените външния вид на него (имаме радио бутона, вие искате просто бутон) и да я включите винаги (които включват по-специално състояние).
И така - вие вече знаете как да добавите бутона, както показва изображение включват в първия пост. Това, което вие също трябва да:
1. включва скрито поле:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Включете прости Java Script, който ще положи там каталонски код (не е тестван):
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Моля, обърнете внимание, че могат да се извършват по-сложни, за да се позволи на определени / махнете бутон
3. Изпълнява функция на Java Script, когато натиснете бутон. Така че в вашият бутон добави:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
Ако не искате да направите по-сложна функция (която ще бъде в състояние също да махнете стойност), тогава можете просто настроите функция орган в OnClick атрибут и не включват Java Script като функция на всички.
Също така, моля, имайте предвид, че, ако искате тя да бъде удобен за потребителя, което предполагам, за да добавите този бутон, като превключвате бутон, така че потребителят ще знае, той вече е включен или не. Това би било всички много по-просто, ако желаете да добавите има отметка, а не на бутон, но с бутон е възможно да го направи, просто по-сложно, ако искате да го направи (така създаването и изключване)
Моля, обърнете внимание, че тази промяна ще бъдат видими, след като потребител се ангажира съобщение - така тя ще бъде използвана на сървъра страна.
Ако искате тя да работи на браузъра страна, не трябва 1-ва стъпка - само Java Script функция към бутона, който ще се от номер (или от структура, ако вие не може да предскаже ID редактор) площ текст редактор и добави в съдържание на отваряне и затваряне Lang BBCode. В такъв случай вие също не трябва да се притеснявате за всяко превключване бутона (потребителят просто ще видите, че тя вече е добавен в редактор). Само ти, трябва да провери, това е вече опакована (текст започне от Lang BBCode) и да се игнорира натиснете бутона в такъв случай (за да избегнете опаковане на няколко пъти).
Моля, информирайте направите имате нужда от повече помощ тук. Ако отговорът е да - моля кажете къде особено.