Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Преместен на нов сървър на сайта няма да работят

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Red face Преместен на нов сървър на сайта няма да работят

преместих сайта си на нов сървър И форумът не се зарежда с VBET On, работи добре, само след като деактивирам плъгина и премахна съдържанието от .htaccess, странен, но admincp работи добре с плъгин , друго нещо, което имам безплатна версия, инсталирана на друг сайт същия сървър, който работи без проблем

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, бъдете по-точно - какво означава да не работи? Имате ли празна страница? Имате ли празни страници вместо текст? Виждате ли всяко съобщение за грешка или да получите такъв в поща? Какво се случва?

И след смяна на сървъра, моля уверете се, че ви пасват на всички изисквания в нова среда: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Сайтът продължава товарене , Това не се случи с безплатната версия, само платената версия, аз имам suphp инсталиран на сървър е, че причината?
    Последната промяна е направена от bhanuprasad1981; 12-12-09 В 18:13.

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Cool

Двоен пост съжалявам
    Последната промяна е направена от bhanuprasad1981; 12-12-09 В 18:13.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от bhanuprasad1981 View Post
    Сайтът продължава товарене , Това не се случи с безплатната версия, само платената версия, аз имам suphp инсталиран на сървър е, че причината?
    Ние не сме наясно за всички въпроси между vBET и suphp.

Можете ли да опитате да претоварите отново vBET файлове и отново да импортирате продуктов файл? Може би на нов сървър Apache се обърква

Моля, PM мен URL за вашия нов форум и детайли за достъп до FTP и Admin CP. Аз ще провери какво става там.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •