Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 21

Тема: vBGallery интеграция проблеми.

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Можете заменя SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH грешна стойност в предната контролер. Моля, да го настроите по подходящ начин. Това е първа линия на предната контролер код:
    PHP Code:
    define('VBET_FORUMDIR''SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH'); 
    Можете да намерите подходящата стойност чрез използване на actualdirectory.php скрипта от инструменти директория. Всички подробности се съдържат в указанията по връзката ви е дал в първия пост.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Можете заменя SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH грешна стойност в предната контролер. Моля, да го настроите по подходящ начин. Това е първа линия на предната контролер код:
    PHP Code:
    define('VBET_FORUMDIR''SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH'); 
    Можете да намерите подходящата стойност чрез използване на actualdirectory.php скрипта от инструменти директория. Всички подробности се съдържат в указанията по връзката ви е дал в първия пост.
    Това е, за какво се заменя с:

/ Начало / прозорци / public_html

точно както аз го имам от actualdirectory.php

Или трябва да бъде за галерията директория?
    Последната промяна е направена от Taurus; 11-07-11 В 14:50.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Това е, за какво се заменя с:

/ Начало / прозорци / public_html

точно както аз го имам от actualdirectory.php

Или трябва да бъде за галерията директория?
    Така че това е подходящата стойност - точно както инструкции казва - стойност от actualdirectory.php - нищо друго.

Аз не разбирам, защо вашите грешки, казва, че index.php е проверена в / Начало / Windows не в / Начало / прозорци / public_html
    Ако сте направили промени, както е описано по-после тя да се разглежда в / Начало / прозорци / public_html - Моля PM ми данните за достъп до вашата FTP - Аз ще провери какво точно имате в вашите файлове точно сега.
    Последната промяна е направена от vBET; 12-07-11 В 15:44.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за достъп. Първото нещо, което видях не е наред - предполагам, за да заместите dirname (__FILE__) за VBET_FORUMDIR както е описан в една от предишните ми постове. Но вместо да го заменя, за да dirname (VBET_FORUMDIR). Моля, поправете това и проверете го работи.

Също така виждам правила в галерия Htaccess / vbseo.php - както написах преди обикновено правила в директорията са относителни не е абсолютно. Това също може да бъде проблем, защото vBET добавя към вече път "/". Така че, ако след коригиране, тя все още не работи, моля, опитайте да се замени (2 места):
    PHP Code:
    .'/'.$_GET['redirected'
    до:
    PHP Code:
    .$_GET['redirected'
    Но го направи само ако ще бъде необходимо - така, ако двойна / / ще бъде лошо за вашата система. Така го правя, ако ще видите грешките като:
    Code:
    Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...
    Моля, информирайте, та да помогне.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •