Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: някои езици, които нарушават формат

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default някои езици, които нарушават формат

Здравейте момчета,

както сте сега имаме MS API, включени Im му даде още една снимка, благодаря за това

Ive преинсталира плъгин, късно снощи и Ive имам няколко грешки ...
    някои езици работи перфектно:
    http://seoforums.org/es/

но някои изглежда да се прекъсне оформление:
    http://seoforums.org/de/

вероятно нещо съвсем проста, аз пристанище е имал шанс да я видите в нея все още, но ако неговите явни, моля да ме уведомите!

благодаря

Мартин

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тя изглежда като имате проблем с връзка към услуга за превод. И така:
    1. Използвате ли Google, или само и MS преводи? Ако MS, тогава моля, проверете резултатите, когато Google Само е включен.
    2. Моля, използвайте Google тест и да кажете за резултатите: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    3. Ако всичко е наред с тест на Google и използване на гости кеш, моля изключете кеш гост и проверка на резултатите - може би имате кеширани грешни резултати (не трябва да се случи, но си струва да се провери).

Моля, даде обратна връзка.

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

ОК, така че след тестване - 100% MS API преводи.

всеки път, когато използвате този API на страницата се появява "разбити". Аз наистина всъщност само искате да използвате друга API, а не този на Google, така че тази функция е важна за мен.

Някакъв съвет?

благодаря!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля информация PM достъп за Admin CP и FTP. Както разбирам, това ще бъде достатъчно, за да настроите MS превод, за да се възпроизвеждат. Моля, обърнете внимание, че държавите-членки превод се счита като BETA в vBET, така че някои въпроси може да се случи.

Ние вече знаем как да се открие какво не е наред и как да я коригират. Най-вероятно има някакъв специален символ, което не е разрешено от държавите-членки API и ние трябва да го направи разбор преди изпращане. Все още имаме нужда от точното съдържание, за да видите какво не е наред, така че моля детайли за достъп PM.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние все още не получите достъп детайли. Ние трябва да знаем точното съдържание на тази страница и да бъде в състояние да провери какви са резултатите на Microsoft. В противен случай ние не сме в състояние да тества и да определи. Моля, обърнете внимание, че ние ще проверим в безвреден начин - ние ще изпратим допълнително само изход за нашите IP. Така че няма друг потребител ще го видите

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Току-що открих един бъг с Microsoft превод на нашия тест форум. Аз не знам, е един и същ въпрос като твоя,,, тъй като ние не има данни за достъп и не може да го проверите. Все пак моля лопатар-долу инструкции.

Microsoft преводи на текстове, включително "характер почивки в този момент бързо решение на проблема, моля:
    1. Отваряне на файла / Включва / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Търсене:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Заменя се с:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Търсене:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Заменя се с:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    Това ще бъде включен в следващата версия.

Моля, потвърдете, че това е един и същ въпрос на вашия форум.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •