Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Средното време, за да получите продукта след Purhase?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Default Средното време, за да получите продукта след Purhase?

Здравейте. Колко време обикновено се предприемат, за да получите този продукт? Купих мина чрез Western Union преди 4 дни и все още съм в очакване на достъп да изтеглите вашата страница, за да изтеглите продукт. Много съм развълнуван за този продукт и искате да сложите да се използва възможно най-скоро. Това е-трябва да има промяна за всички форуми.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Средно време: INSTANT

Всички плащания, направени от Paypal имат лиценз прилагат веднага (автоматично).

Моля, имайте предвид, че сте платили с Western Union и ни изпратете грешни данни за плащане. Вие изпращате правилния през уикенда, така че това е първия ден, когато можем да потвърдим плащане в банка. В този момент ние се сблъскват с някои проблеми с един от нашите форуми (forum.simple nlp.pl). Ние ще провери плащане в банка, след като сме се занимават с тези въпроси. Надявам се, ние ще бъдем в състояние да направи това днес. Вашият лиценз ще се прилага след плащане ще бъде потвърдена.

Това е ясно описани в страницата на плащане:
    Ние също така да приеме плащания, направени от Western Union ...

Моля, обърнете внимание, че ние ще създадем лиценз за вас, след като вземем парите, така че плащането с PayPal позволява да получи лиценза си незабавно.
    Това не е въпрос на предварителна продажба, защото тя е за плащане, което вече е направено. Преместите тази тема отстраняване раздел.

PS.
    Наистина съжалявам, че трябва да почака. Надявам се, че ние ще решим проблема бързо и проверка на плащане в банка
    Последната промяна е направена от vBET; 27-06-11 В 13:42.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Моите лошо ....

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Няма проблем. Аз не дръжката, за да направи това вчера, защото от вас сървър недостатъчност, но днес бях в банката и западните си трансфер съюз. Вашият лиценз вече е създадено Също като извинения за изчакване време ние ще ви дадем безплатен монтаж на услуги, които обикновено струва $ 30 Просто моля PM ми данните си за достъп.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Thumbs up

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Няма проблем. Аз не дръжката, за да направи това вчера, защото от вас сървър недостатъчност, но днес бях в банката и западните си трансфер съюз. Вашият лиценз вече е създадено Също като извинения за изчакване време ние ще ви дадем безплатен монтаж на услуги, които обикновено струва $ 30 Просто моля PM ми данните си за достъп.
    Уау благодаря много ви страхотно!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •