Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Езика по подразбиране в профила на потребителя

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Езика по подразбиране в профила на потребителя

Аз не знам дали има нещо, което аз съм би трябвало да се настроите за това или ако това е бъг хаха

Току-що забелязах днес, че един от моите членове, а като си език по подразбиране, португалски (наблюдавани в администраторския) показва английски език като език по подразбиране в профила ... е този бъг?

Профил: lissaedesignz.com / форум / членове / Кели-Реджина / Надявам се, че работи като очевидно мога да публикувате връзка, докато имам 15 мнения хаха

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, това е грешка и тя вече е забелязал - потребителят вижда собствен флаг език, вместо на флага на потребител, той търси.

Това ще бъдат поправени в следващата версия. Съжалявам за неприятностите.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Не се тревожете, благодарности за бърз отговор

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

как да премахнете напълно езика по подразбиране да се показват в потребителския профил. аз проверих в templatesd и нямаше как да намерите нищо

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

е чрез изключване на приставката "Добавяне на информация на езика по подразбиране в член описание"

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да Опитваме се да дадем описателни имена в случай, че някой иска да персонализира vBET още повече Страхотно, че сте го намерили и съжалявам, че не е отговорил по-рано

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •