Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 10

Тема: Съобщените мнения въпрос.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Question Съобщените мнения въпрос.

Когато един член с различен от езика по подразбиране доклади след това е какво се изпраща:

Заглавие:

Мнение от <! VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <! VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

PM уведомяване на мнение също така съдържа това като заглавие. Моля, посъветва.

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент vBET не променят поща това е защо тези коментари не са премахнати. Ще го възпроизведем на нашия сървър и ще разберем бърза корекция Надявам се не бърза с това

Аз ще го преместете към доклада за грешка.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    В този момент vBET не променят поща това е защо тези коментари не са премахнати. Ще го възпроизведем на нашия сървър и ще разберем бърза корекция Надявам се не бърза с това

Аз ще го преместете към доклада за грешка.
    Благодарение Михал. Но това не е поща. Пост е публикувал в моя администратор под-форум като нова тема. Там имам този проблем.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля детайли PM достъп и точните инструкции как да го възпроизведе. Аз мисля, че пиш трябва да добавите някои филтър за това, че не превода на потребителски имена. Това ще реши този въпрос тук и ще позволи да направите това лесно в други бъдещи случаи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

PM'd Детайли. Благодарим Ви!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Решен и ще бъде включен в следващата версия.

За бързо решение на проблема, моля:
    1. Отваряне на файла / Включва / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Търсене:
    ако ($ _REQUEST ["език"] & & $ Еврофутбол-> опции ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['правите']! = 'insertpm')) {
    3. Заменя се с:
    ако ($ _REQUEST ["език"] & & $ Еврофутбол-> опции ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ["направи"]! = "insertpm") & & ($ _POST ["направи"]! = "sendemail") ) {
    Телец вече са включени. Моля, обърнете внимание, че на вашия форум тази линия вече е променена и ние не знаем какво за тези промени е направено. Моля, вижте PM.

За този въпрос - моля потвърдете, че е решен

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Виждам, че последното мнение съобщава, изглежда, че с вашия език по подразбиране, като английски. Или да го промените на Английски после? Аз просто искам да потвърдите, че това е решен, ако се отчита след от някой с различен език по подразбиране.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Направих, тъй като предполагам да се направи, за да възпроизведете проблема. Моля проверете дали сега себе си чрез създаване на нов доклад и да потвърди, че наистина е решен в случай, ако ни липсва нещо

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Благодаря ви още веднъж за превъзходно клиента подкрепа Михал! Сега мога да потвърди, че това оправих!

(Сега ще закупи втората ми лиценз на vBET).

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Добре е да чуя, че проблема е решен - това решение ще бъдат включени в гнездо освобождаване

PS.
    Виждам, че вече закупени 2-ри един В случай на всякакви въпроси - знаете какво да правите - просто попитайте и ние с радост ще ви помогне

Насладете се vBET!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •