Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Игнориране на думи на конци заглавия

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default Игнориране на думи на конци заглавия

Здравейте,

Аз отчаяно се нуждаят от това, тъй като естеството на моя форум е такова, че моите членове, независимо от настъпването им форум език използват немски език за някои термини. Например никой не пише "резервоар". Те всички пишат "Panzer", така че имам нужда от тази дума (плюс стотици други), за да бъдат освободени от превод. Ако някой пише "Видях Panzer вчера" Имам нужда от думата Panzer да бъдат игнорирани за превод.

Знам от друг пост, че сте били обмисля това, но че никой не се появи нужда от него. Ами аз за да направи човек

Edit: Аз съм с Vbet 4.4.0
    Последната промяна е направена от norku; 18-06-11 В 11:48.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK приети. Ние вече имаме игнорирайки функционалност, но както и сега само за съдържанието. Все още има начин да се игнорира в заглавия, така че ние ще го прилага

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Съжалявам за късния отговор. Тази функционалност е добавен на освобождаването 4.5.2.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •