Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Много се интересуват от VBET. Няколко въпроса

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Default Много се интересуват от VBET. Няколко въпроса

Аз скоро ще бъде обновяване на Еврофутбол 4.1.4. Има ли платена версия на VBET работа с последната версия на Еврофутбол?

Аз също имам Photopost Обяви на моя сайт. Ли на платената версия на VBET работа с Photopost Обяви?

В няколко седмици аз ще се добавят Visichat от gchats.com моя сайт. Знаете ли, ако платената версия на VBET ще работи също така с Visichat?

Благодаря за отделеното време.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Да платената версия на vBET работи с vBulletin 4.1.4. Ние вече го изпитват в нашия тест форум (скоро ние ще също се движат нашия форум за vBulletin 4). Hotel Soms допълнителни подробности за vBET и vBulletin 4.1.4 ще намерите тук (Един от нашите клиенти за новия редактор в vB4.1.4).

В този момент не може да потвърди, ще vBET подкрепя превод на страници, генерирани от субтитри обяви, нито Visichat. Повечето модове не изискват никакви специални интеграция и vBET просто превежда резултатите. Все още в някои случаи е необходимо специални интеграция. Тук можете да намерите повече информация за интеграция на vBET с други модове: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Има ясни инструкции как да направите това за PhotoPost, все пак ние не използвате Photopost Обяви и ние не знаем този продукт, така че ние не може да се предположи, че тя ще работи също така. Не можем да бъдем отговорни за други модове код, и много модове почивка Еврофутбол архитектура (това е, защо допълнителна интеграция е необходимо понякога - най-вече за модове, които създават собствени страници).
    Ние също така не може да потвърди, че Visichat ще бъдат преведени. vBET поддържа Еврофутбол AJAX превод чрез подходящи кука - други модове трябва да използват Еврофутбол архитектура по подходящ начин (в противен случай Еврофутбол няма да изпълни куката) и искане трябва да върви с езиков код. Така че тук мисля, че някои специални интеграция ще се изискват в подкрепа на превода. Отново - не мога да кажа точно, защото ние не използвате този мод и не го знаят. Все още не трябва да създават никакви грешки.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •