Dałem Раде. Nieważne.
Последната промяна е направена от jaryx; 07-12-09 В 23:34.
Първа През последните теми в vbadvanced написани на португалски език на дисплея заедно с BBCode Code: как да участвате Какво да направя, за да НЕ се появи? 2-ра Вие пише за португалския "Комо еаçза PRA participar " В тялото на едно и също нещо се повтаря. Въпреки че съдържанието на всички дисплеи добре тъй като и двете преведени, а не, в заглавието вместо "ç"Яви"FAA $". След като ми редактиране и коригиране FAA $ заç Сега този въпрос се показва правилно. Какво причинява тази грешка? Как мога да поправя това?
как да участвате
Първа Дайте ми моля линк, където мога да го видя. 2-ра В състояние ли сте да се възпроизвеждат - това е начина, по който пиша нов пост със заглавието на това са и храсти? Между другото, тъй като тя ще бъде по-лесно в бъдеще, за всеки проблем, пишете отделна нишка
реклама. Знаете ли връзка реклама. 2 Вие знаете описание на Чакане
Podeślij чрез този форум. Това е единственият официален канал, чрез който се предоставя помощ в vBET. Информация, изпратена чрез други канали, може просто да умре, или да бъдат получени от друг компютър и да бъдат по-достъпни за нашите служители. Затова sorki за неудобството, но вие го въведете отново тук
Днес в този форум има нов "Цвете": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Всеки намек?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Да - виж заглавието на една тема във вътрешността на langtitle - тъй като не добавите (кода на езика). Между другото - моля отворете нови теми за нови въпроси Това ще ни помогне в по-добро управление
Първоначално публикувано от vBET Да-виж заглавието на нишката е поставен етикет langtitle-как тази добави (с кода на езика). По повод на моля отвори нови нишки за нови проблеми Това ще ни помогне в по-добро управление Всъщност аз мисля, че не е този етикет. В съдържанието на темата също. Сега въпросът: защо?Потребителят е език, определен в EN, макар че IP адрес е от Русия, независимо дали чрез регистрация на потребителя на Форума, той автоматично набиране му език, въз основа на това на кой език е в момента разглеждате форума?Не, връщане на главната проблема за тази тема, която е в началната страница (vbcmps), тази ревизирана тема съдържа ме като: [langtitle = ru] Запись Ето защо продължавам тази тема
Последната промяна е направена от vBET; 11-10-11 В 00:42. Причина: BBCode корекция
Ако не сте задали автоматично разпознаване на езика, системата се доверява на потребителя. vBET не автоматично на езика по време на rejestacji - потребителят сам избира. vBET предлага автоматично (добро утро марки) език въз основа на настройките на браузъра, а не на базата на IP. Що се отнася до BB Разширено vBET момента няма модул интегрира с Автоматични Разширено Dynamics langtitle и там ще бъдат интерпретирани. Автоматични CMPS просто все още не е интегрирана и поради това все още не се тълкува langtitle. Така че това изисква интеграция. Ако искате да помогне на интеграция - моля пишете писта интеграция раздел. Нека ви дам един примерен код да се използва за разбор langtitle - трябва да го използва на правилното място. vBET с течение на времето ще подкрепи най-популярните модни. В момента имаме много работа за versją 3.3.0, която wyjdzei включително tygdniu, тогава 4.0. Тогава ние ще интегрира други модни - Автоматични CMPS се съобщава за да се интегрират
Ok. Благодаря. При спазване на затваряне. Пс. Аз не разполагат с разрешение за създаване на теми в процеса на интеграция ... така съм го написал тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Преглед на Tag Облак
Правила на форума