Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 56

Тема: Google Translate API изключване или ще бъде платена? Няма значение - vBET поддържа и други APIs

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от norku View Post
    ... Защото Google дава неясна причина за закриване на API, честно казано съм малко притеснен, че те могат да започнат да санкционират тези форуми да го използвате, въпреки факта, техните TOS в момента разрешително за такава употреба. Ако те могат да зареже API в такива кратки срокове, тогава може би те могат да се променят и TOS и остави всички нас с голям проблем.
    Аз не бих се тревожи за това - изявление на Google е ясно: API е достъпна само до 1-ви декември 2011 г., сега единственото ограничение ще бъде за броя на ежедневните заявки.

Това е ясно и длъжностно лице - няма нищо по-назад и няма смисъл да настроите нещо зад. Google ще просто изключване на API, когато те искат, и искат да правят това на 1 декември и всичко вече е планирано. Лично аз не виждам смисъл да се направи по-голяма бъркотия и го нарежете с без причина. Google като партньор загуби точно сега много точки за много хора (просто се огледайте наоколо за хора, реакции на различни форуми), няма смисъл за тях да даде допълнителни причини да не доверяват на Google.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Аз не бих се тревожи за това - изявление на Google е ясно: API е достъпна само до 1-ви декември 2011 г., сега единственото ограничение ще бъде за броя на ежедневните заявки.

Това е ясно и длъжностно лице - няма нищо по-назад и няма смисъл да настроите нещо зад. Google ще просто изключване на API, когато те искат, и искат да правят това на 1 декември и всичко вече е планирано. Лично аз не виждам смисъл да се направи по-голяма бъркотия и го нарежете с без причина. Google като партньор загуби точно сега много точки за много хора (просто се огледайте наоколо за хора, реакции на различни форуми), няма смисъл за тях да даде допълнителни причини да не доверяват на Google.
    Някои поучително нов

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE 3 юни: В дните, откакто обявихме осъждане на Превод API, ние сме виждали страст и интерес, изразена от толкова много от вас, чрез коментари тук (повярвайте ми, четем всеки един от тях) и на други места. Щастлив съм да споделя, че ние работим усилено, за да се отговори на загрижеността си, и ще бъде пуснат актуализиран план да предложи платена версия на Превод API. Моля, останете на линия, ние ще публикуваме пълна актуализация възможно най-скоро.
    Последната промяна е направена от Jncocontrol; 04-06-11 В 10:27. Причина: Е

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е добра новина - поне има все още ще бъде има начин да има толкова много преводи. Да се надяваме, цената ще бъде подходяща ... Така или иначе ние ще се разследване за други решения, тъй като това е повече клюки от новини.

Благодаря за всяка информация, която ви дават Ако някой има нещо да добавите - дори какво мислите за актуалната ситуация - просто напишете.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Това е добра новина - поне има все още ще бъде има начин да има толкова много преводи. Да се надяваме, цената ще бъде подходяща ... Така или иначе ние ще се разследване за други решения, тъй като това е повече клюки от новини.

Благодаря за всяка информация, която ви дават Ако някой има нещо да добавите - дори какво мислите за актуалната ситуация - просто напишете.
    Аз не мисля, че трябва да бъде проблем, Google продукти, които не са предназначени за милионери.

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Михал,

Съжалявам за забавена реакция - Бях на почивка миналата седмица.

Аз изглежда да запомните, че WP-робот autotranslates или Google, Yahoo или bablefish (налични опции в конфигурационния), така да погледнем в изпълнението им половинка.

най-добри пожелания

Мартин

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодарение - Аз ще разследва това. Точно сега имаме "нова надежда" - Google се твърди, че API превод не ще бъдат затворени, само промени на платен един. Това е важно, защото няма друг API дава толкова много езици. Все пак ние ще проучи други възможности, защото сега има никакви детайли за новата стратегия на Google.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от MOGmartin View Post
    Михал,

Съжалявам за забавена реакция - Бях на почивка миналата седмица.

Аз изглежда да запомните, че WP-робот autotranslates или Google, Yahoo или bablefish (налични опции в конфигурационния), така да погледнем в изпълнението им половинка.

най-добри пожелания

Мартин
    Да, аз намерих информация, че WP-робот може да използвате Yahoo bablefish (това е един разтвор) за преводи. Бележка за това в моето работно място за този въпрос и аз ще се разследват по-. Ако имате някаква допълнителна информация в тази област, моля посочете тук или чрез PM. Благодаря

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •