Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Не ивица далеч не превежда тагове за заглавие, език по подразбиране

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Default Не ивица далеч не превежда тагове за заглавие, език по подразбиране

vBET 4.3.0 изглежда да се справят с <!--vBET_SNTA--> (минус пространството на курс) етикет погрешно за титлата тагове в форум дом.

Ако използвам не превежда тагове, раздела в браузъра представят вярно непреведен текст за преведени езици. Но за languge форум по подразбиране (най-малко, когато това е английски) показва тагове в раздела. vBET пропуска да се лиши от етикет.

Firefox 4.0.1 и Opera 11.10

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Моля, имам нужда URL на конци или страница с този въпрос
    Благодаря

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

PM с URL е изпратено

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Използвате ли notranslate тагове на конци заглавие? То не трябва да се използват там! Моля, обърнете внимание, че ти искате да запазите заглавие не е преведено, тогава трябва да използвате langtitle с код на език, което не съществува, например langtitle =] (без пространство). Моля, имайте предвид, че Еврофутбол не подкрепят тагове в заглавията на всички. Направихме много усилия за подкрепа на langtitle тагове в заглавието и това е само етикет се поддържа в заглавие. За надеждност и производителност, ние не подкрепяме превод на заглавието от същата BBCode като за превод - това от langtitle BBCode.

Моля, информирайте, та да помогне. Ако аз не разбрал нещо, то моля изпратете URL на страница, когато можем да видим проблема.
    Последната промяна е направена от vBET; 29-05-11 В 15:01.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Не, аз не говоря за Заглавие на тема. Говоря за опаковане vboptions.bbtitle с етикет VBET_SNTA в FORUMHOME част шаблон.

Когато търсите в преведена страница, всичко е правилно обработват, така че Адон е определено четене етикет. Но когато погледна по време на форума страница с форум на езика по подразбиране;, че е правилно обработват навсякъде, но обвит в ДЯЛ на HTML-тагове, където не лиши от етикет, когато той не е необходим.

Така че това, което аз съм се опитва да запази непреведени е името на форума (Опция -> Име на сайта -> Име на Форума).

Аз ви изпращам PM с линк.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK аз го виждам, след като изпратите връзка в PM. Две неща:
    1. Той е безвреден, защото е само HTML коментар
    2. Разбира се, ние ще провери по-тясно и правилна - син, аз ще ви дам повече информация.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Възпроизведени и решени Решение ще бъде включен в следващата версия.

За бързо решение на проблема, моля:
    1. Отворете / включва / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Търсене:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Заменя се с:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •