Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Photopost Проблем

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default Photopost Проблем

Имам проблем с photopost, и е в поддомейн, когато аз превръща Бързи връзки се работи с това. Htaccess в под-домейн

RewriteEngine На
    # ПРАВИЛА за превод връзки SEO без никакви двигател SEO (на суровини връзки от Еврофутбол)
    # Ако използвате Автоматични "Mod Rewrite Friendly URL адреси" и след това да сложите тези правила, точно преди Автоматични правила
    RewriteRule архив / index.php? / $ 2 и език = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? език = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Език = $ 1 [QSA]

Проблемът е, след промяна на езика искам да виждам никакви PIC в галерия ..
    Сайт от поддомейн
    Например: ххххх gallery.mydomain.co / EN / showimage се променя? mydomain / EN / showimage хххх така браузъра не мога да намерите в интернет.

Имам vbseo злато и снимка на последното мнение и последната Еврофутбол, vbet 4.3

Имам tryied всяко нещо:

Може ли да ми помогнете?

В корен и Htaccess е да осигури от vbseo и vbet / Google хром браузър dosnt лопатар transalation източване е всеки път, когато и кликнете върху галерия език се променя по подразбиране ..
    Последната промяна е направена от Maciej; 08-05-11 В 22:44.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ОК аз ще го проверя за вас

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •